Νέα μοντέλα

PANASONIC LUMIX G100

Διαθέσιμη από τον Ιούλιο του 2020!

H Panasonic παρουσίασε μια νέα μηχανή για vlogging και δημιουργικό βίντεο, την G100. H μηχανή κάνει εγγραφή υψηλής ανάλυσης βίντεο 4Κ ή Full HD σε διάφορες ταχύτητες εγγραφής που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 20.3ΜΡ MOS χωρίς χαμηλοδιαπερατό φίλτρο που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η εγγραφή σε χαμηλές φωτιστικές συνθήκες είναι εύκολη χάρη στην υψηλή ευαισθησία των ISO 25600.

H μηχανή είναι εφοδιασμένη με ισχυρό σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο στη λήψη βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν και από τη λειτουργία Frame Marker η οποία σας βοηθάει οι λήψεις σας να είναι συμβατές με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας η μηχανή διαθέτει για πρώτη φορά παγκόσμια το σύστημα OZO Audio της Nokia που αποτελείται από 3 μικρόφωνα που εγγράφουν καθαρό και ζωντανό ήχο.

Η μηχανή επίσης παρακολουθεί τη φωνή ενός συγκεκριμένου ατόμου και επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα εγγραφής. Με αυτό το σύστημα δεν υπάρχει ανάγκη για χρήση εξωτερικών μικροφώνων. Υπάρχουν ακόμα ειδικά εφέ στο βίντεο, όπως 2x/4x slow motion ή 2x/4x/8x FHD. Η μηχανή ζυγίζει μόνο 412g μαζί με το φακό 12-32mm που περιλαμβάνεται σαν κιτ.

Φυσικά υποστηρίζει συνδεση μέσω Bluetooth και WiFi και η μεταφορά δεδομένων γίνεται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Επίσης η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν webcam.

H διάθεση της G100 θα αρχίσει στο τέλος του ερχόμενου Ιουλίου με τιμή μόνο για το σώμα ∼654€, και ∼754€ για το κιτ με τον 12-32mm.