Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

TO 6K ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: H PANASONIC LUMIX GH5 ΣΤΗΝ IMAGE+TECH expo!

Mη χάσετε την ευκαιρία να την δείτε από κοντά, μόνο στο περίπτερο της Intertech, 104A (επίπεδο D)!

Στην IMAGE+TECH expo θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας LUMIX GH5, της πρώτης στον κόσμο DSLM φωτογραφικής μηχανής με ανάλυση 4Κ στη φωτογραφία και ανάλυση 4Κ 60p/50p στο βίντεο!

Η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα κορυφαία μηχανή με εναλλακτούς φακούς στην γκάμα της Panasonic, είχε γραφτεί στην τελευταία Photokina. Στην CES του 2017, είχαμε την πλήρη παρουσίασή της!

H GH5 είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 4/3 20.3 ΜΡ Live MOS, χωρίς χαμηλοδιαπερατό φίλτρο, καθώς και με νέο επεξεργαστή Venus που προσφέρει βελτιωμένη ευκρίνεια, χρώμα και θόρυβο. Το σώμα είναι στεγανό σε υγρασία και σκόνη, διαθέτει σύστημα εξισορρόπησης κραδασμών 5 αξόνων, καθώς και διπλή υποδοχή καρτών μνήμης SD. To σύστημα εστίασης είναι βελτιωμένο και διαθέτει 225 περιοχές εστίασης και καλύτερη παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων.

Ο χρόνος εστίασης είναι 0.05s και η μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης είναι 9 fps με συνεχή εστίαση ή 12 fps με κλειδωμένη εστίαση. Η ευαισθησία λήψης κυμαίνεται σε κλίμακα ISO 200-25600. Το δυνατό σημείο όμως της νέας μηχανής είναι το βίντεο. Μπορεί να κάνει λήψη βίντεο UHD 4Κ στα 60p με ρυθμό μετάδοσης 150Mbps.

Η αναβάθμιση λογισμικού, που αναμένεται την άνοιξη, θα προσφέρει και επιπλέον δυνατότητες, όπως 10-bit 4:2:2 1080/60p ή UHD/30p στα 400Mbps. Μια ακόμα νέα δυνατότητα είναι η απομόνωση φωτογραφιών 18ΜΡ από το βίντεο. Η GH5 διαθέτει φυσικά σύνδεση Wi-Fi αλλά και Bluetooth.

Θυμίζουμε πως μια ακόμα πολύ σημαντική μηχανή, θα κάνει πανευρωπαϊκό ντεμπούτο στην IMAGE+TECH expo. Πρόκειται για την Fujifilm GFX 50S.

Διαβάστε εδώ όλες τις σχετικές λεπτομέρειες!

Δείτε από κοντά την πρώτη παρουσίαση της LUMIX GH5
μόνο στο περίπτερο της Intertech 104A (επίπεδο D)!