Νέα Νέα μοντέλα

PANASONIC LUMIX TZ80 &TZ100

Έχοντας 4 φορές την ανάλυση του Full HD, το 4Κ υπόσχεται τη μέγιστη φωτογραφική εμπειρία!

Η Intertech παρουσιάζει τις νέες 4Κ φωτογραφικές της Panasonic, LUMIX TZ80 και TZ100. Με μοναδικές λειτουργίες και εξελιγμένα εφέ, υπόσχονται υψηλή ποιότητα, ζωντανά χρώματα και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

H LUMIX DMC-ΤΖ100 είναι η νέα premium φωτογραφική της Panasonic στην κατηγορία των compact travel cameras. Ιδανική για εκδρομές και ταξίδια, διαθέτει μικρό μέγεθος, δυνατό 10x οπτικό zoom και μεγάλο 1-ίντσας MOS αισθητήρα για ακόμα πιο φωτεινές και καθαρές εικόνες. Παράλληλα, είναι η πρώτη φωτογραφική που διαθέτει διάφραγμα F2.8 και φακό LEICA.

panasonic-lumix-dmc-tz100panasonic-lumix-dmc-tz100-3Πιο ελαφριά από 300g, η LUMIX DMC-TZ80 χωράει ακόμα και στην τσέπη σας! Οι 4Κ δυνατότητες της υπόσχονται εξαιρετική λεπτομέρεια, χάρη στο 30x οπτικό zoom, το φακό LEICA και τον 18 megapixel MOS αισθητήρα της.

Panasonic LUMIX DMC-TZ80 black (1)Panasonic-Lumix-DMC-ZS60-TZ80-01Και οι δύο φωτογραφικές διαθέτουν 4K Photo, εντυπωσιακή λειτουργία της Panasonic για φωτογραφική ακρίβεια, καθώς και 4Κ video για υψηλή ανάλυση και ρεαλιστική εικόνα. Με 4 φορές την ανάλυση του Full HD, το 4Κ προσφέρει τη μέγιστη φωτογραφική εμπειρία. Χάρη στη λειτουργία 4K Photo, για πρώτη φορά σε travel φωτογραφική, μετατρέπετε βίντεο σε φωτογραφία. Αυτή η καινοτόμα λειτουργία έγκειται στη δυνατότητα απομόνωσης ενός καρέ από 4K video (30 καρέ ανά δευτερόλεπτο) και αποθήκευσής του ως ξεχωριστή φωτογραφία (JPEG) σε ανάλυση 8 megapixels. Έτσι, αιχμαλωτίζετε τη στιγμή που επιθυμείτε.