Ενδιαφέρουν

ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΤΟΥΣ!

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των μελών καθώς και επιχειρηματίες από το φωτογραφικό χώρο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2018, της Ένωσης Φωτογράφων & Βιντεογράφων Γάμου Παπιγιόν.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, εν συντομία, ο απολογισμός της Ένωσης για το 2017, ενώ ο κ. Μαρκέτος Δαμίγος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου Πειραιά σχετικά με την ασφάλιση στον κλάδο.

Η τέταρτη χρονιά κοπής πίτας για την Ένωση, εγκαινίασε και την απόδοση της τιμητικής αναγνώρισης «Εξαίρετου Μέλους» στον κ. Γιάννη Βαρδαξόγλου. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του ο κ. Μπάμπης Τσουκιάς, που είχε και την ονομαστική του εορτή.

Τα μέλη της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν αναμνηστικό USB, εφοδιασμένο με χρήσιμα αρχεία για τον επαγγελματία φωτογράφο/ βιντεογράφο, μεταξύ των οποίων ήταν έντυπο ενημέρωσης για τα αποδεικτικά νομιμότητας ενός επαγγελματία σε χώρο τρίτου, 4 εκδοχές ιδιωτικού συμφωνητικού, 49 δείγματα απαντήσεων e-mail που καλύπτουν πλήθος περιπτώσεων (απάντηση διαθεσιμότητας, ευχαριστήριο επικοινωνίας, υπενθύμιση προσφοράς, κλείσιμο συμφωνίας, παράδοση έργου κ.ο.κ.).

Το «φλουρί» έπεσε στον κ. Κώστα Καλογιάννη που το έλαβε στη μορφή του βιβλίου Magnum Contact Sheets. Ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση και διάλογος, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σάκη Μπατζάλη, σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει ο χώρος αλλά και τους προβληματισμούς των επαγγελματιών. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση της επόμενης συνάντησης, για το μήνα Μάρτιο, ενώ σχεδιάζεται ήδη ένα σεμινάριο σύμπραξης φωτογράφων που θα συζητηθεί.