Ενδιαφέρουν Νέα

2/11/15: O ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η συνάντηση μαζί του θα γίνει στην αίθουσα της Ε.Δ.Ο.Θ.

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στις 8:00 μμ, θα γίνει η ανοικτή μηνιαία συνάντηση των μελών και των φίλων του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Φ.Κ.Θ.).Τιμώμενος δημιουργός ο Αθηναίος φωτογράφος Παύλος Παυλίδης, ο οποίος θα παρουσιάσει την δουλειά του. Όπως πάντα θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η συνάντηση μαζί του θα γίνει στην αίθουσα της Ε.Δ.Ο.Θ. (Προξένου Κορομηλά 51, στον ημιώροφο. Είναι δρόμος παράλληλος μεταξύ της Μητροπόλεως και της παραλιακής –Νίκης- προς το Λευκό Πύργο).

Με την ευκαιρία οι υπεύθυνοι του Φ.Κ.Θ. ενημερώνουν τα μέλη και τους φίλους του ότι: “οι δραστηριότητες των τελευταίων χρόνων ποικίλλουν και πυκνώνουν, εντείνοντας την επικοινωνία με το φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης. Το πατάρι του μέχρι τώρα φιλόξενου Bazaar στην Παπαμάρκου – Πλ. Άθωνος δεν μας χωρά πια για όλες τις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους συναντήσεις μας! Τα μαθήματα, τα εργαστήρια, οι συναντήσεις και οι «παρουσιάσεις των φωτογράφων του μήνα» στο εξής πραγματοποιούνται στον κατάλληλο κάθε φορά χώρο. Για τούτο, παρακαλούμε εκ των προτέρων, να δίνεται η δέουσα προσοχή στον τόπο της κάθε ξεχωριστής εκδήλωσης.”

Σύντομο βιογραφικό του Παύλου Παυλίδη

Γραφίστας, φωτογράφος. Γεννημένος στην Αθήνα το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών. Από το 1984 διατηρεί μικρό δημιουργικό γραφιστικό γραφείο. Παράλληλα εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος, και διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Θυμίζουμε πως ελάχιστο μέρος της εργασίας του είδαμε πρόσφατα στην έκθεση του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με τίτλο: “Too much Photography”.

Φωτό: Παύλος Παυλίδης