Νέα Νέα μοντέλα

PENTAX K-S2 & HD PENTAX-DA 18-50mm F4-5.6 DC WR RE

K-S2: H μικρότερη all-weather DSLR!

Nέα μοντέλα, νέα δυναμική για την Pentax!

Η Pentax K-S2 έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται ότι είναι η μικρότερη DSLR που είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και στη σκόνη. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες λήψεις σε εξωτερικούς χώρους. Ενσωματώνει το σύστημα εστίασης SAFOX X, με συνολικά 11 σημεία, εκ των οποίων τα 9 είναι σταυροειδούς τύπου.

Pentax K-S2 Διαθέτει επίσης εικονικό φίλτρο ΑΑ, που εξασφαλίζει μείωση στο moire αντίστοιχη με εκείνη που επιτυγχάνει το κανονικό φίλτρο. Προσφέρει μέγιστη ευαισθησία λήψης ISO 51200. Το σκόπευτρο καλύπτει σχεδόν το 100% του κάδρου και ενσωματώνει μηχανικό σύστημα σταθεροποίησης ειδώλου. Είναι επίσης συμβατή με Wi-Fi και NFC, για άμεση, ασύρματη σύνδεση με smartphones και tablets.

Παράλληλα με τη μηχανή, η Ricoh ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του HD PENTAX-DA 18-50mm F4-5.6 DC WR RE, ενός φακού που θα περιλαμβάνει το βασικό κιτ της συγκεκριμένης μηχανής. Κύριο χαρακτηριστικό του νέου φακού είναι ότι διαθέτει ειδικό μηχανισμό που του επιτρέπει να συμπτύσσεται, όταν δεν χρησιμοποιείται, εξασφαλίζοντας χώρο και συμβάλλοντας στην ευκολία μεταφοράς, αφού σε αυτή την περίπτωση το συνολικό μήκος του δεν ξεπερνάει τα 41mm.

HD PENTAX-DA 18-50mm F4-5.6 DC WR REΕνσωματώνει μοτέρ εστίασης DC για ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, περιλαμβάνει οπτικά στοιχεία ασφαιρικά και χαμηλής διάθλασης και φυσικά επίσης υιοθετεί την αυθεντική επίστρωση  HD της Pentax για μείωση του φαινομένου του flare και του ghosting.