Ενδιαφέρουν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ BAZAAR THN ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«…να είμαστε καλλιτέχνες και χρήσιμοι άνθρωποι συγχρόνως!»

Η  τέχνη, η αλληλεγγύη, το πάθος και η αγάπη ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η φωτογραφική ομάδα Διάφραγμα 26 στηρίζει το έργο του Παντοκαφενέ (Μετσόβου και Πικροδάφνης, Π. Φάληρο), και την προσεχή Κυριακή (11 πμ – 6 μμ) γεμίζει τους τοίχους του εναλλακτικού καφενείου -παντοπωλείου με φωτογραφίες. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και γιορτινή ατμόσφαιρα!

Ο Παντοκαφενές της Κοιν.Σ.Επ. +εργάζομαι είναι ένα εναλλακτικό καφενείο-παντοπωλείο, που επιτυχημένα εκπληρώνει το διττό σκοπό του: την ικανοποίηση των θαμώνων, περαστικών, πελατών και την ομαλή κοινωνική ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες. Μέσω της απασχόλησης ο “Παντοκαφενές”  απασχολεί 7 άτομα με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα προβλήματα ψυχικής υγειας! Τα προϊόντα που διατίθενται προέρχονται κατά προτεραιότητα από άλλες ΚοινΣΕπ ή ΚοιΣΠΕ που απασχολούν επίσης ΑμΕΑ.

Η ομάδα Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική ομάδα με έδρα την Αθήνα. Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian. Διοργανώνει εκθέσεις, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία. Καλύπτει δωρεάν επιλεγμένες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Διοργανώνει επίσης στην Αθήνα το PHOTO SUNDAY και κάθε χρόνο ένα φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλα τα είδη τέχνης. Φέτος το Φεστιβάλ έχει τίτλο: ΟΥΤΟΠΙΑ και περιμένει δηλώσεις συμμετοχής από καλλιτέχνες!

Στο κυριακάτικο bazaar, oι φωτογράφοι προσφέρουν κάθε έργο τους στη συμβολική τιμή των 5€ για να στηρίξουν το έργο που προσφέρει καθημερινά ο χώρος αυτός!

  • Συντονισμός εκδήλωσης: Μπάμπης Ντιρίντης
  • Υπεύθυνος τυπωμάτων: Στράτος Σκοτεινιάδης
  • Αφίσα: Πέννυ Φραγκάκη