Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΝΕΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: “SUMMER IN GREECE”

Η 7η συνεργασία Photonet – Photo Contest!

O 7ος διαγωνισμός του Photonet σε συνεργασία με το Photo Contest θα είναι μεγαλύτερος σε διάρκεια. Πρακτικά θα έχετε όλο το καλοκαίρι στη διάθεσή σας (deadline 11/9/15), προκειμένου να στείλετε την καλύτερη δυνατή φωτογραφία για το θέμα μας, το οποίο φυσικά δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση – ο τίτλος τα λέει όλα! 

Καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, έχει μόλις ολοκληρωθεί η επιλογή των 3 νικητών για τον 5ο διαγωνισμό μας, με τίτλο “Flowers”. Οι εικόνες τους θα δημοσιευτούν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

H διαδικασία επιβεβαίωσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαπίστωση, που κάναμε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκινήσαμε αυτούς τους διαγωνισμούς: μας προσφέρουν πολύ καλό φωτογραφικό υλικό τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα!

Υπενθυμίζουμε, με την ευκαιρία, ότι στους μηνιαίους διαγωνισμούς του Photonet με το Photo Contest ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς του τελευταίου. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας, από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού. Oι τρεις καλύτερες δημοσιεύουνται στο περιοδικό και κερδίζουν φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, αξίας 300 ευρώ!

Οι νικητές του 6ου μηνιαίου διαγωνισμού με θέμα “Coastlines” θα ανακοινωθούν στο τεύχος του Photonet που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ανεβάστε τη δική σας συμμετοχή στο νέο μας διαγωνισμό εδώ.

Φωτό: Γιώργος Τσάφος