Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

PHOTO SUNDAY: ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡIΛΙΟΥ 2017

11 φωτογραφικές ομάδες / 11 πόλεις / 24 ώρες / 1 θέμα / 1 φωτογραφία!

Η Φωτογραφική Ομάδα fplus, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, η Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως”, η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, η Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας Φωτοκύτταρο, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας, η Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας Fotoclick, η Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26 και ο  Φωτογραφικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – ΦΩ.Σ.Π.Ι., συνδιοργανώνουν το 4ο Photo Sunday για το 2017. To Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 24 ωρών να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, το θέμα που θα τους δοθεί να φωτογραφίσουν.

Το θέμα της ημέρας θα είναι κοινό για όλες τις ομάδες και θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες την Κυριακή 30 Απριλίου 2017, στις 00:00 το πρωί στην εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο facebook σχετικά με την διοργάνωση, όπως και μέσα από τις σελίδες των ομάδων στο facebook

  • Κυριακή 30 Απριλίου 2017

00:00: Οι συμμετέχοντες μπορούν να πληροφορηθούν το θέμα της ημέρας μέσα από την σελίδα που δημιουργήθηκε στο www.facebook.com/photosunday.gr/από τις σελίδες των ομάδων στο facebook, καθώς και τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους τον ομάδων

23:59: Το Photo Sunday, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στις 23:59. Οι συμμετέχοντες αφού επιλέξουν ποια θα είναι η φωτογραφία που θα υποβληθεί στο διαγωνισμό θα στείλουν την συμμετοχή τους στο email του υπεύθυνου της κάθε ομάδας.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων αφού παραλάβουν όλο το υλικό από τους διαγωνιζόμενους θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 στις 23.59 να ανεβάσουν σε γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook όλες τις συμμετοχές αναφέροντας υποχρεωτικά σε κάθε φωτογραφία το όνομα της ομάδας που αντιπροσωπεύουν.

  • Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Από την Τρίτη 2 έως και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στις 23.59, οι συμμετέχοντες μόνο του διαγωνισμού αφού πρώτα προστεθούν στο γκρουπ από τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας, θα μπορούν να δουν όλες τις συμμετοχές και από τις 11 φωτογραφικές ομάδες και να επιλέξουν με ψήφο (like) την φωτογραφία που κρίνουν ως την καλύτερη σχετικά με το θέμα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν μόνο 1 (μία) φωτογραφία.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ψηφίσουν φωτογραφία από την δική τους ομάδα. Οι ψήφοι που θα δίνονται από τα μέλη της ίδιας ομάδας δεν θα μετράνε στην τελική ψηφοφορία.

Η φωτογραφία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους μέσα από την τελική ψηφοφορία όλων των ομάδων θα αναδειχθεί και η φωτογραφία του  Photo Sunday.

Στο τέλος του χρόνου το υλικό που θα μαζευτεί από όλες τις διοργανώσεις θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής έκθεσης που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα.

Βίκυ Γεωργαντά

3ο Photo Sunday 2017

Το θέμα είχε τίτλο “Εγκατάλειψη” και δόθηκε από τον Ρωμανό Καλαματιανό, μέλος της φωτογραφικής ομάδας Κέρκυρας Fotoclick.

  • Αποτελέσματα Κοινού

Τις περισσότερες ψήφους  συγκέντρωσαν συνολικά 2 φωτογραφίες, που και ανήκουν στους Βίκυ Γεωργαντά (Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26) και Νίκο Κατσιαρίμπα (Φωτογραφική Ομάδα fplus – φωτό στην κορυφή της σελίδας).

  • Αποτελέσματα Κριτικής επιτροπής

Η φωτογραφία που επιλέχθηκε ανήκει στην Βούλα Κασσανή Γιορδαμνή από τη Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion.
Την κριτική επιτροπή γι’ αυτό τον μήνα αποτέλεσαν οι Σουέρεφ Σπύρος, Μπούσμπουρα Κονδύλω και Νίκος Θετάκης.

Για τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής πατήστε εδώ

Βούλα Κασσανή Γιορδαμνή