Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Χορηγίες Επικοινωνίας

PHOTO SUNDAY: ΚΥΡΙΑΚΗ 26 MΑΡTΙΟΥ 2017

11 φωτογραφικές ομάδες / 11 πόλεις / 24 ώρες / 1 θέμα / 1 φωτογραφία!

Η Φωτογραφική Ομάδα fplus, η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων, η Φωτογραφική Ομάδα Ρόδου PhotOrion, η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “Ηδύφως”, η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς, η Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας Φωτοκύτταρο, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας, η Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας Fotoclick, η Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26 και ο  Φωτογραφικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – ΦΩ.Σ.Π.Ι., συνδιοργανώνουν το 3ο Photo Sunday για το 2017.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται μία φορά τον μήνα, έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνει ελεύθερη πρόσκληση συμμετοχής προς στο κοινό. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα σε 11 πόλεις της Χώρας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017. To Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μέσα σε διάστημα 24 ωρών να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, το θέμα που θα τους δοθεί να φωτογραφίσουν. Το θέμα της ημέρας θα είναι κοινό για όλες τις ομάδες και θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 00:00 το πρωί στην εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο facebook σχετικά με την διοργάνωση, όπως και μέσα από τις σελίδες των ομάδων στο facebook.

  • Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

00:00: Οι συμμετέχοντες μπορούν να πληροφορηθούν το θέμα της ημέρας μέσα από την σελίδα που δημιουργήθηκε στο www.facebook.com/photosunday.gr/από τις σελίδες των ομάδων στο facebook, καθώς και τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους τον ομάδων

23:59: Το Photo Sunday, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής στις 23:59. Οι συμμετέχοντες αφού επιλέξουν ποια θα είναι η φωτογραφία που θα υποβληθεί στο διαγωνισμό θα στείλουν την συμμετοχή τους στο email του υπεύθυνου της κάθε ομάδας.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων αφού παραλάβουν όλο το υλικό από τους διαγωνιζόμενους θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στις 23.59 να ανεβάσουν σε γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook όλες τις συμμετοχές αναφέροντας υποχρεωτικά σε κάθε φωτογραφία το όνομα της ομάδας που αντιπροσωπεύουν.

  • Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Από την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στις 23.59, οι συμμετέχοντες μόνο του διαγωνισμού αφού πρώτα προστεθούν στο γκρουπ από τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας, θα μπορούν να δουν όλες τις συμμετοχές και από τις 11 φωτογραφικές ομάδες και να επιλέξουν με ψήφο (like) την φωτογραφία που κρίνουν ως την καλύτερη σχετικά με το θέμα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν μόνο 1 (μία) φωτογραφία.

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ψηφίσουν φωτογραφία από την δική τους ομάδα. Οι ψήφοι που θα δίνονται από τα μέλη της ίδιας ομάδας δεν θα μετράνε στην τελική ψηφοφορία.

Η φωτογραφία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους μέσα από την τελική ψηφοφορία όλων των ομάδων θα αναδειχθεί και η φωτογραφία του  Photo Sunday.

Στο τέλος του χρόνου το υλικό που θα μαζευτεί από όλες τις διοργανώσεις θα αξιολογηθεί και θα αποτελέσει τον κορμό μιας ομαδικής έκθεσης που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα.

Ντόρα Σταυροπούλου

2ο Photo Sunday 2017

Το θέμα είχε τίτλο: «Η αποκριά μου» και δόθηκε από τον Θεόφιλο Καζαντζίδη μέλος της Ε.Φ.Ε. Πρέβεζας

  • Αποτελέσματα Κοινού

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η φωτογραφία του Ανδρέα Κατσάκου από τη Φωτογραφική ομάδα fplus (φωτό επάνω)

  • Αποτελέσματα Κριτικής επιτροπής

Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή (Θεόφιλος Καζαντζίδης, Μπούσμπουρα Κονδύλω και Σουέρεφ Σπύρος) ανήκει στην Ντόρα Σταυροπούλου από την Φωτογραφική Ομάδα Διάφραγμα 26.

Για τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής πατήστε εδώ