Χορηγίες Επικοινωνίας

PHOTOBOOK SHOW

Έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Στο πλαίσιο του κεντρικού εκθεσιακού προγράμματος του Athens Photo Festival 2017 στο οποίο το Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας, παρουσιάζεται έως τις 30 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς), μία ξεχωριστή έκθεση αφιερωμένη στο φωτογραφικό βιβλίο.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να αναδειχθεί μια λιγότερο γνωστή πτυχή της καλλιτεχνικής δημιουργίας στη χώρα μας, που καθιστά το βιβλίο ένα αυτοτελές έργο, παρουσιάζοντας βιβλία από καλλιτέχνες (self published) και διεθνείς εκδοτικούς οίκους, εκδόσεις περιορισμένου αριθμού αντιτύπων, καταλόγους, zines και DIY έντυπα σε σχέση με τη φωτογραφία.

Η έκθεση αυτή προτείνει στους φίλους της φωτογραφίας, του βιβλίου και της σύγχρονης δημιουργίας γενικότερα μια «άλλη» εμπειρία ανάγνωσης, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα από 350 επιλεγμένα βιβλία από όλο τον κόσμο, τα οποία αντανακλούν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων καλλιτεχνικών αναζητήσεων καθώς και τάσεων στο χώρο του βιβλίου, σε αισθητικό και τεχνικό επίπεδο.

Δείτε τη λίστα των επιλεγμένων βιβλίων εδώ.

  • Χώρος: Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο Οδού Πειραιώς), Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
  • Διάρκεια: έως Κυριακή 30 Ιουλίου 2017
  • Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 11:00-21:00, Πέμπτη 11:00-23:00
  • Γενική είσοδος για όλες τις εκθέσεις του Φεστιβάλ στο Μουσείο Μπενάκη: € 6, € 4 ευρώ (μειωμένο), άτομα έως 18 ετών δωρεάν