Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: ACTION PHOTOGRAPHY

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Στον επόμενο μηνιαίο μας διαγωνισμό θα χρειαστεί λίγη δράση, καθώς ο τίτλος του είναι “Action Photography”! Βρείτε κάποιο extreme άθλημα ή κάποια άλλη δραστηριότητα, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε! Φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ, περιμένουν τους νικητές!

Χρήσιμες πληροφορίες 

  • Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.
  • Oι νικητές των διαγωνισμων Sand και White and Blue  έχουν ανακοινωθεί  στο τεύχος του Photonet που κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μην το χάσετε!
  • Οι νικητές του διαγωνισμού μας με θέμα Nightscape θα φιλοξενηθούν στο  επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλές  λήψεις!

Για  τη δική σας συμμετοχή στο διαγωνισμό Action Photography
αρκεί να κάνετε ένα κλικ εδώ.