Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: GREENERY

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Παρασκευή 5 Μάη 2017.

Ως θέμα για το νέο μηνιαίο διαγωνισμό μας επιλέξαμε κάτι εποχιακό και εύκολο: “Greenary” (σα να λέμε …Πρασινάδα!) είναι ο τίτλος του και, μέσω αυτού, σας καλούμε να φωτογραφίσετε και να αποστείλετε την πράσινη χλωρίδα που ανθίζει παντού στην Ελλάδα αυτή την περίοδο! Φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και συλλεκτικά t-shirts από το περιοδικό Photonet συνολικής αξίας πάνω από 200 ευρώ, περιμένουν τους νικητές!

Είτε επιλέξετε κάποιο ανοιχτό κάδρο τύπου landscape, είτε επιλέξετε κάποιο close-up ή macro, οι φωτογραφίες σας θα γίνουν κανονικά αποδεκτές αρκεί φυσικά να κυριαρχεί το πράσινο χρώμα της φύσης. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, βγείτε έξω και φωτογραφίστε!

Χρήσιμες πληροφορίες 

  • Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

Καλές  λήψεις!

Για  τη δική σας συμμετοχή στο διαγωνισμό Greenery
 κάντε κλικ εδώ: http://tinyurl.com/mlhqk32
  • Φωτογραφία: Nikos Antonopoulos