Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: SILHOUETTE

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Παρασκευή 24/11/17.

Aυτή τη φορά στοχεύουμε στις καλύτερες σιλουέτες! Φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και συλλεκτικά t-shirts από το περιοδικό Photonet, συνολικής αξίας πάνω από 200 ευρώ, περιμένουν τους νικητές!

Επικρατεί γενικά η αντίληψη ότι όταν τραβάμε μία φωτογραφία σε εξωτερικό χώρο την ημέρα, θα πρέπει να έχουμε τον ήλιο από πίσω μας. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις στις οποίες τοποθετώντας τον ήλιο μπροστά μας, μπορούμε να επιτύχουμε πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η φωτογράφηση σιλουέτας είναι η πιο χαρακτηριστική τέτοια περιπτώση. Φωτογραφίστε οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε κόντρα στο φως και κάντε την κατάλληλη φωτομέτρηση ώστε να κάνει έντονη αντίθεση το επίγραμμα του. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και αυτοσχεδιάστε!

Για να βοηθηθείτε στις λήψεις σας, διαβάστε τα πάντα για την τεχνική του Silhouette Photography εδώ.

Θυμίζουμε πως στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και του Photo Contest. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

Ιnfo

  • Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά συμμετέχοντα: 3

  • Oι νικητές των διαγωνισμoύ Summer Days παρουσιάζονται  στο τεύχος 206 Photonet που κυκλοφορεί. Μην το χάσετε!

  • Οι νικητές του νέου διαγωνισμού θα φιλοξενηθούν στο εορταστικό τεύχος του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα.
Για  τη δική σας συμμετοχή στο διαγωνισμό Silhοuette
 κάντε κλικ εδώ

– Φωτό: Carlos Canales