Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: SPRING

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Παρασκευή 15 Απριλίου 2016.

Μιας κι έχουμε αρχίσει να βαδίζουμε στις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες, ποιο θέμα είναι περισσότερο ταιριαστό και εύκολο από την “Άνοιξη”! Τι είναι αυτό που σας έρχεται στο μυαλό γι’ αυτή την εποχή; Διατυπώστε το όσο καλύτερα μπορείτε, μέσα από μία λήψη, μοιραστείτε το μαζί μας και διεκδικήστε φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ!

Για να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία, αρκεί να κάνετε ένα κλικ εδώ.

Καλές ανοιξιάτικες λήψεις!

Χρήσιμες πληροφορίες 

• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα! Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

• Οι νικητές του διαγωνισμών μας με θέμα Ιnterior Photography και Smile  έχουν ανακοινωθεί  στο τεύχος του Photonet που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μην το χάσετε!

• Οι νικητές του διαγωνισμών μας με θέμα Nude  θα φιλοξενηθούν στο  επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.