Χορηγίες Επικοινωνίας

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ PHOTOMETRIA FESTIVAL 2022;

Μάθε πώς εδώ! Το φετινό φεστιβάλ θα διεξαχθεί μεταξύ 24/9 και 2/10/22 με δωρεάν είσοδο.

Θέλεις να γίνεις μέρος μιας από τις μεγαλύτερες φωτογραφικές γιορτές; Έχεις όρεξη να μάθεις; Είσαι άνθρωπος που αγαπά τον εθελοντισμό και θέλει να προσφέρει; Εάν ναι, συνέχισε την ανάγνωση!

Το 14o Photometria International Photography Festival φιλοξενεί πάνω από 50 καλλιτέχνες σε 13 εκθεσιακά σημεία των Ιωαννίνων, συμπεριλαμβανομένου και του καινούργιου χώρου: Photometria Photography Center (PPC)!  To πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο, είναι πλούσιο σε νέες φωτογραφικές προτάσεις, διαλέξεις υψηλού επιπέδου και δράσεις για παιδιά. Το Photonet είναι και φέτος Χορηγός Επικοινωνίας!

Οι εθελοντές του Photometria Festival έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία της διοργάνωσης – λ.χ. πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ χρειάζεται να προετοιμαστούν οι φωτογραφίες, τα κάδρα, οι εκθεσιακοί χώροι. Κάθε εθελοντής έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα σχετικά με την προετοιμασία, το στήσιμο και την επιμέλεια μιας φωτογραφικής έκθεσης.

Αμέσως μετά την προετοιμασία, έρχεται η λειτουργία των εκθέσεων. Οι εθελοντές είναι το πρόσωπο τυο φεστιβάλ. Βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους, ενημερώνοντας τους επισκέπτες και δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, και θώς επίσης, φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του κάθε χώρου.

Κάθε χρόνο, πέραν των εκθέσεων, το Photometria Festival πλαισιώνεται από πληθώρα δράσεων. Προβολές, ομιλίες, διαγωνισμοί, εκπαιδευτικά προγράμματα και πολλά ακόμα. Οι εθελοντές βρίσκονται πλάι στους ανθρώπους που συμμετέχουν στις δράσεις, κάνοντας τους να έχουν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε με ένα κλικ εδώ! 

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.