Χορηγίες Επικοινωνίας

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ PHOTOMETRIA – PHOTON FESTIVAL

Στα πλαίσιά της, η έκθεση “Photometria Awards Ηome” παρουσιάζεται σε 15 στάσεις του δικτύου του μετρό και τραμ της Βαλένθια!

H επιτυχημένη συνεργασία των δύο φωτογραφικών φεστιβάλ φωτογραφίας, Photon της Βαλένθια και Photometria των Ιωαννίνων περιλαμβάνει την ανταλλαγή εκθέσεων, επισκέψεων, την οργάνωση ανάγνωσης φωτογραφικών Portfolio, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η προώθηση φωτογραφικών ταλέντων στο εξωτερικό.

Νικητής των βραβείων PHOTON FESTIVAL και Photometria Festival είναι ο Sergi Alcazar Badia, ως αποτέλεσμα των Portfolio review που οργανώθηκαν στην πόλη της Βαλένθια στις 5 και 6 Μαΐου.

Ο Sergi Alcazar Badia θα προσκληθεί στα Ιωάννινα και θα οργανωθεί ατομική έκθεση του, στην επόμενη διοργάνωση του Photometria 2018 και θα λάβει βραβείο δημιουργίας φωτογραφικού βιβλίου από το Photon Festival.

Σημαντική πρωτοβουλία των δύο φεστιβάλ είναι επίσης η έκθεση των 25 φωτογραφιών “Photometria Awards Ηome” οι οποίες παρουσιάζονται σε 15 στάσεις του δικτύου του μετρό και τραμ της Βαλένθια και θα παραμείνουν για όλο τον μήνα Μάιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ φωτογραφίας “Photon Festival”.

Θυμίζουμε πως το Photonet είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Φεστιβάλ Photometria.

  • Φωτό: Sergi Alcazar Badia