Ενδιαφέρουν

ΦΩΤΟΚΟΥΒEΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜEΝΟ ΤΟΝ ΝIΚΟ ΠΡIΠΟΡΑ ΣΤΟ PHOTOMETRIA PHOTOGRAPHY CENTER

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 20:00, το Photometria Photography Center σε συνεργασία με την Λέσχη Δημιουργικής Φωτογραφίας Φωτόραση, υποδέχεται τον Νίκο Πρίπορα σε μία ανοιχτή συζήτηση για το έργο του!

Ο Νίκος Πρίπορας (1984) γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος σπουδών Ευρωπαϊκού πολιτισμού του Ε.Α.Π., ενώ έχει σπουδάσει και φωτογραφία στην Ε.S.P.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα (Athens Photo Festival 2019, Photometria 2019-2020) και το εξωτερικό και έχει παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Είναι συνεργάτης της φωτογραφικής πλατφόρμας Lens Culture και είναι ιδρυτικό μέλος της φωτογραφικής κολεκτίβας Depot.

H τελευταία του δουλειά, «Westland, μια φωτογραφική εξερεύνηση της δυτικής πλευράς της Θεσσαλονίκης», βραβεύτηκε με την τρίτη θέση στο Athens Photo World 2023.

 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.