Photonet

PHOTONEΤ 221: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ!

Στην πόρτα σας με 4€ ή στο PC/tablet/smartphone σας με 3€!

Μπορείτε να αποκτήσετε το τεύχος σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (e-magazine)!
  • Κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020!
  • Παραγγελία εντύπου: συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας, το στέλνουμε άμεσα στο χώρο σας – κόστος: 4€ (χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση!)
  •  Παραγγελία e-magazine: αγοράστε το με ένα κλικ εδώ  – κόστος: 3€. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε και την ετήσια συνδρομή του (6 τεύχη) με 15€ μόνο!

Στις σελίδες του νέου μας τεύχους θα βρείτε:

Βγήκαμε από τον ασφυκτικό κλοιό της καραντίνας και το ελληνικό καλοκαίρι ξεκίνησε: ο καιρός είναι κατάλληλος για να ασχοληθείτε ξανά με το αγαπημένο σας χόμπι! Οι ευκαιρίες για λήψεις διευρύνονται συνεχώς και πρέπει να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όσο το δυνατό περισσότερες από αυτές γίνεται. Πώς θα τα καταφέρετε; Μια ματιά στη φωτογραφική τσάντα είναι αρκετή για να καταδείξει το πού βρίσκεστε από άποψη εξοπλισμού. Το άρθρο που ετοιμάσαμε, θα σας προτείνει ιδέες για το πού μπορείτε να φτάσετε!

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελβετίδα φωτογράφος λατρεύει να φωτογραφίζει φαγητά – και το καταφέρνει με πολύ μεγάλη επιτυχία! Είχαμε την ευκαιρία αφενός να γνωρίσουμε τον κόσμο και την οπτική της, αφετέρου το δυναμισμό με τον οποίο διαπρέπει στον κόσμο της τέχνης μας.

O φετινός φωτογραφικος διαγωνισμού της EISA με θέμα «MOVEMENT», ολοκληρώθηκε. Στο τεύχος ανακοινώνουμε τους τρεις εθνικούς νικητές!

Ετοιμάσαμε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στο διαγωνισμό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 30 συνολικά εικόνες (ανάμεσα τους φυσικά θα είναι και οι τέσσερις που βραβεύτηκαν) οι οποίες κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, τεχνικά και αισθητικά, οπότε αποφασίσαμε να τις μοιραστούμε μαζί σας!

Ο Ανδρέας Καμουτσής, σε διάστημα δύο εβδομάδων, ξεκινώντας από το Μαρακές και επισκεπτόμενος επιπλέον πέντε διαδοχικά πόλεις, Εσαουίρα (Essaouira), Φεζ (Fez), Τσεφτσαουέν (Chefchaouen), Μεκνές (Meknes) & Καζαμπλάνκα (Casablanca), διέσχισε 2000 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο, και πολλά ακόμη πεζός για να δημιουργήσει τις εικόνες που θα δείτε στο άρθρο!

Προαιρετικά μαζί με το έντυπο Photonet: bookazine Drones – μόνο με 8€!

Tι άλλο θα διαβάσετε

Στις 100 σελίδες του τεύχους θα βρείτε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα, όπως θα διαπιστώσετε ρίχνοντας μια ματιά στα περιεχόμενά του!


Πώς να αποκτήσετε το e-magazine!

 

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το περιοδικό ή/και την ετήσια συνδρομή του, μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
  2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
  3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!


Πώς να αποκτήσετε το έντυπο τεύχος!

 

ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ PHOTONET 221
Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω web-banking. IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Η αποστολή του τεύχους θα γίνει, μέσω courier, αμέσως μόλις πιστωθεί το ποσό στο λογαριασμό μας. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία!
Σημειώστε "ΝΑΙ" εάν επιθυμείτε να το αποκτήσετε (κόστος πληρωμής: 8€) ή "OXI" εάν θέλετε μόνο το τεύχος (κόστος πληρωμής: 4€).
Δηλώστε μας την ακριβή διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε τo τεύχος. Παρακαλούμε συμπληρώστε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν διαμένετε σε πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).