Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

IMAGE+TECH expo: TI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ!

Μεγάλος Φωτογραφικός Διαγωνισμός με έπαθλο μια Fujifilm X-T10, kit με φακό XC 16-50mm!

H ευκαιρία μας να τα πούμε από κοντά πλησιάζει: 10-11 και 12 Μαρτίου, σας περιμένουμε στο Helexpo Maroussi, στο περίπτερο 213B (επίπεδο Β) παρέα με την μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα, το PHOTO CONTEST!

Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς:

 • 6 νέα και πρωτότυπα φωτογραφικά tshirt, σε αποκλειστικά σχέδια, σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για την έκθεση!

 • 3 αποκλειστικά σχέδια, για 60 συλλεκτικά tshirts, αφιερωμένα στην drone-mania! Θα τα βρείτε μόνο στην IMAGE+TECH expo: προλάβετε προτού εξαντληθούν!

Τα collector’s items t-shirts για τους λάτρεις των drones!

…ορισμένες από τις εκδόσεις μας! 20+ τίτλοι σάς περιμένουν να διαλέξετε σε μοναδικές τιμές προσφοράς!

 • Τα τελευταία κομμάτια του Photonet Diary 2017, του μοναδικού ημερήσιου ημερολόγιου που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στη φωτογραφική αγορά

Photonet Diary 2017

 • Μια χρηστική προσφορά που αφορά την ασφάλεια όλων μας στο δρόμο: ειδικά φωσφοριζέ γιλέκα, απαραίτητα για τη νύχτα, όταν βρισκόμαστε εκτός αυτοκινήτου. Δώρο με κάθε αγορά: mini ραδιόφωνο – φακός!

 • Προτάσεις θεμάτων: οι σελίδες των περιοδικών μας είναι πάντοτε ανοικτές για νέες συνεργασίες. Εάν θεωρείτε πως μπορείτε να συνδυάσετε την ικανότητα στις λήψεις και την ικανότητα στο γραπτό λόγο, ελάτε να κουβεντιάσουμε τις ιδέες σας και να δούμε αν ή/και πώς μπορούν να δρομολογηθούν για δημοσίευση από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μας μέσα!

Συνεργασία του αναγνώστη και φωτογράφου Φίλιππου Γαβρίλου με το περιοδικό Photonet.

 • Τα τελευταία τεύχη των περιοδικών μας Photonet & Professional.
 • Eιδικά για το Professional, εάν είστε επαγγελματίας του χώρου της φωτογραφίας ή/και του video και δεν το λαμβάνετε, μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία σας και θα σας στέλνουμε κάθε νέο τεύχος δωρεάν!
 • Portfolio Reviews: εάν έχετε φωτογραφίες για τις οποίες θέλετε μια δεύτερη γνώμη, είναι ευπρόσδεκτες να της δούμε (είτε έντυπες, είτε σε flash drive) και εφόσον μας αρέσουν να τις δημοσιεύσουμε!

To νέο λογότυπο του Photo Contest.

H oμάδα του Photo Contest θα έχει ετοιμάσει για όλους και όλες εσάς:

 • Ενημέρωση και παρουσίαση του ολοκαίνουριου site www.photocontest.gr! Το νέο τεράστιο update είναι γεγονός και θα παρουσιαστεί αναλυτικά σε laptop και tablet στο περίπτερο.
 • Θα παρουσιαστεί επίσης το νέο design του site, του λογοτύπου και κάθε νέας σελίδας του website!
 • Ο Γιώργος Μασχαλίδης, ο Δημήτρης Βακρινός και όλη η ομάδα από το Photo Contest θα είναι διαθέσιμοι στο περίπτερο, όλες τις ημέρες της έκθεσης, και είναι ανυπόμονοι να σας γνωρίσουν!
 • Θα υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση τα ολοκαίνουρια καπέλα με το νέο λογότυπο του Photo Contest!
 • Συμμετοχή στην ομάδα: Η ομάδα είναι πάντοτε ανοιχτή για νέες συνεργασίες και για νέα μέλη. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ελάτε να συζητήσουμε από κοντά την κατάλληλη θέση σας στο Photo Contest!
 • Αποστολή portfolio: Πάντα μας ενδιαφέρει να προβάλλουμε νέα ταλέντα και καλές φωτογραφίες. Ελάτε και δείξτε μας τις φωτογραφίες σας, ή κάποιο φωτογραφικό project που θα μπορούσε να παρουσιαστεί μέσω του νέου site, της εκπομπής Phototalk ή του περιοδικού Photonet.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ IMAGE + TECH”

Σε συνεργασία με το PHOTO CONTEST, οργανώνουμε ένα διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στους χώρους της IMAGE+TECH expo, καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Σας καλούμε να φωτογραφίσετε στην έκθεση με οποιοδήποτε μέσο (DSLR, CSC, compact, smartphone) δίνοντας έμφαση στις πολυάριθμες παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις που θα παρουσιαστούν στη διάρκειά της: συναυλίες, χορευτικά show, και πολλές ακόμη δραστηριότητες με φωτογραφικό ενδιαφέρον που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή. Προκειμένου να λάβετε μέρος, θα  έρθετε στο κοινό μας περίπτερο 213Β (επίπεδο D) και θα παραδώσετε μία και μόνο λήψη την οποία εσείς θα επιλέξετε και θα εκτυπώσετε σε ένα Kodak Picture Kiosk GS Digital Station, προσφορά της εταιρίας ΚΑΜΠΑΝΑΟΣ Α.Ε.Ε. και της KODAK ALARIS που θα υπάρχει στο περίπτερό μας ειδικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε  μορφή JPEG και ανεπεξέργαστες. Αφού εκτυπωθούν θα κρεμαστούν σε ειδικό τοίχο του περιπτέρου μας, μαζί με τις υπόλοιπες συμμετοχές!

Kodak Picture Kiosk

Μετά το τέλος της έκθεσης, οι καλύτερες λήψεις θα παρουσιαστούν από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του Photonet και του Photo Contest και θα βραβευτούν.

 • Ο δημιουργός της κορυφαίας φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα επιλεγεί από τα μέλη της συντακτικής ομάδας του Photonet και του Photo Contest θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο, αξίας 850€: μια Fujifilm XT10, kit με το φακό XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II.

  Mια μαύρη Fujifilm X-T10, kit με το φακό XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II, περιμένει το μεγάλο νικητή (-ια) του διαγωνισμού!

 • Ο μεγάλος νικητής (-ια) θα ανακοινωθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 6μμ, στο περίπτερό μας.
 • Την Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 3μμ, το όνομά του (της) θα αναρτηθεί στα πλαίσια ειδικής σχετικής δημοσίευσης, που θα γίνει στο nexusmedia.gr αλλά και στις σελίδες μας στα socialmedia.