Νέα

PHOTONET DIARY & PHOTONET MARKET 2021: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!

Μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ με ένα μόνο κλικ!

Η έκδοση του ετήσιου Ημερολογίου μας διευρύνθηκε – και αγκάλιασε πλέον το σύνολο των φωτογραφόφιλων της χώρας, είτε είναι επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες φωτογράφοι! Το Photonet Diary ξεκίνησε σήμερα τις αποστολές του πανελλαδικά, ενώ το Photonet Market παραδόθηκε ήδη ΔΩΡΕΑΝ, μέσω email, σε πάνω από 9.300 παραλήπτες!

Από την πρώτη του κιόλας έκδοση, 22 ολόκληρα χρόνια πριν (το 1998) το Photonet Diary αποτέλεσε την κορωνίδα των εκδόσεών μας – αγαπήθηκε και στηρίχτηκε με εξαιρετική θέρμη, τόσο από το αναγνωστικό του κοινό όσο και από την ελληνική αγορά.

Στις 400+ σελίδες του (16x16cm) του Diary παρουσιάζονται αναλυτικά, μεταξύ άλλων:

 • Εισαγωγείς – κατασκευαστές φωτογραφικών ειδών – αντιπροσωπείες
 • Εμπόριο φωτογραφικών ειδών & drones
 • Φωτογραφικά εργαστήρια και εργαστήρια βίντεο
 • Άλμπουμ κορνίζες – πλαίσια – φακελοποιεία
 • Σχολές φωτογραφίας & κινηματογράφου – Σεμινάρια
 • Επαγγελματικά σωματεία & Eνώσεις φωτογράφων
 • Επισκευαστές φωτογραφικών μηχανών, φλας & drones
 • Αντιπροσωπείες – εξοπλισμός video, κινηματογραφικά είδη – post production
 • Ενοικιάσεις studio, φωτογραφικού εξοπλισμού και video
 • Χρήσιμα τηλέφωνα υγείας
 • Αργίες 2021
 • Παγκόσμιες ημέρες
 • Συνοπτικό ημερολόγιο 2021-2022

Το Photonet Diary, μέσα σε όλη αυτή τη μακρά περίοδο της κυκλοφορίας του, είναι στο ξεκίνημα του κάθε έτους πιστό στο ραντεβού με το κοινό του! Δεν έλειψε ούτε μια χρονιά και δεν άλλαξε ποτέ το σκοπό του: παραμένει σταθερά ημερήσιο, προκειμένου να μπορεί να καλύψει αντικειμενικά τις ανάγκες του χρήστη του, που το αντιμετωπίζει διαχρονικά ως καθημερινό εργαλείο δουλειάς. Ακόμα και οι πολλαπλές οικονομικές αντιξοότητες των χρόνων της ύφεσης δεν άλλαξαν αυτήν την εκδοτική σταθερά, παρά το αυξημένο κόστος που κληθήκαμε/καλούμαστε να αναλάβουμε.

Από φέτος προσέλαβε και ψηφιακή υπόσταση, μέσα από μια νέα έκδοση που έχει τον τίτλο Photonet Market 2021. H έκδοση αυτή διατίθεται αποκλειστικά σε μορφή e-magazine και περιέχει όλες τις πληροφορίες της αγοράς που σημειώθηκαν αναλυτικά παράνω (βλ. σχετικά bullet points) και τα οποία φιλοξενούνται κάθε χρόνο στο πρώτο section του έντυπου Ημερολογίου μας. Eίναι άμεσα διαθέσιμη, με κόστος μόνο 3€, μέσω της σελίδας μας στο Magzter!

Πώς να αποκτήσετε το Photonet Market 

 • Εάν είστε επαγγελματίας, και δεν το έχετε ήδη παραλάβει, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν συμπληρώνοντας τη φόρμα στο τέλος της σελίδας. Η παράδοσή του θα γίνει άμεσα στο email σας.
 • Εάν είστε ερασιτέχνης, ακολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:
 1. Κάντε κλικ εδώ και αποκτήστε το άμεσα, μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
 2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
 3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!

        

Πώς να αποκτήσετε το Photonet Diary

Υπάρχουν λίγα ακόμα τεμάχια προς διάθεση, τα οποία θα διατεθούν στους ενδιαφερόμενους με σειρά προτεραιότητας και μέχρι την εξάντλησή τους.

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης φωτογράφος, αρκεί να συμπληρώσετε και να μας στείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα που ακολουθεί. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα, προκειμένου να παραδοθεί στην πόρτα σας!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ!


ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ PHOTONET DIARY & PHOTONET ΜΑRKET 2023
Κόστος: 7€ (Photonet Diary) & 3€ (Photonet Market). Aν είστε επαγγελματίες δικαιούστε την παραλαβή του Photonet Market ΔΩΡΕΑΝ - IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας για την πληρωμή σας: GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE.
Συμπληρώστε μόνο εφόσον επιθυμείτε να παραλάβετε το έντυπο Photonet Diary στην πόρτα σας. Παρακαλούμε αναφέρετε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν διαμένετε σε πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).
IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Η κατάθεση ή η πληρωμή μέσω μετρητών πρέπει να γίνει εντός δύο (2) ημερών από την αποστολή της φόρμας.