Ενδιαφέρουν Νέα

TO PHOTONET ΣΤΟ COLOUR DAY FESTIVAL!

…πήγαμε και το ευχαριστηθήκαμε!

Σας είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως! Σε πείσμα των καιρών και των ποικίλων απανταχού των Αθηνών συγκεντρώσεων, τo φετινό Colour Day Festival πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 21/6, από νωρίς το απόγευμα, και γέμισε τον ουρανό του ΟΑΚΑ με χρώματα, γέλια και μουσική. Ο φακός του περιοδικού ήταν εκεί!

Colour Day Festival 2015

Φωτό: Χριστίνα Καλλιγιάννη

Το Colour Day Festival συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και το κέφι χιλιάδων νέων κυρίως Αθηναίων (γύρω στις 7μμ, είχαν ήδη μετρηθεί περισσότεροι από 30.000 να έχουν περάσει την πύλη). Το «δρώμενο» (event στα ελληνικά) ήταν πράγματι απελευθερωτικό, χαλαρωτικό και έβαλε χρώμα στη ζωή μας …και όχι μόνο!

Colour Day Festival 2015

Φωτό: Χριστίνα Καλλιγιάννη

Παρά τον ήλιο, το κέφι του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η μουσική από τους DJs Agent Greg, DINO MFU (Official), Dj Marnick, DJ Young Music, God is a DJ.gr, HouseTwins,  Instamix,  Mossel,  Robin Skouteris και τον ανεπανάληπτο Μιχάλη Τσαουσόπουλο, κράτησαν ζωντανό το κέφι του πολύχρωμου κοινού, ενώ οι Μέλισσες προκάλεσαν πολλές κραυγές ενθουσιασμού εν αναμονή της εμφάνισης των Playmen.

Colour Day Festival 2015

Φωτό: Χριστίνα Καλλιγιάννη

Το Colour Day Festival είναι μια πρόσφατη αγαπημένη «συνήθεια» του Δυτικού Κόσμου, εμπνευσμένη από το αντίστοιχο Φεστιβάλ Χρωμάτων Happy Holi της Ινδίας: μιας γιορτής θρησκευτικής, που υμνεί τον ερχομό της άνοιξης και της αναγέννησης της φύσης, αλλά και την επανόρθωση κατεστραμμένων σχέσεων και την αγάπη.

Colour Day Festival 2015

Φωτό: Χριστίνα Καλλιγιάννη

Η επίγευση της φετινής διοργάνωσης, με τα λόγια των ίδιων των ανθρώπων της:

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε θέλαμε να δημιουργήσουμε για όλους εσάς την πιο χαρούμενη και πολύχρωμη γιορτή του καλοκαιριού και με την αγάπη σας τα καταφέραμε! Σας ευχαριστούμε μέσα απ την καρδιά μας, 32.000 άτομα που μοιραστήκατε τα χαμόγελα μαζί μας και βάψαμε μαζί τον ουρανό της Αθήνας για 10 ώρες. Η αγάπη που μας δείχνετε είναι κίνητρο να σας υποσχεθούμε κι άλλο χρώμα κι άλλη χαρά κι άλλη μουσική, του χρόνου το καλοκαίρι! Μέχρι τότε να θυμάστε, η ζωή είναι ωραία όταν της βάζεις χρώμα ! Για όλες τις ανακοινώσεις και το επίσημο φωτογραφικό album του φεστιβάλ μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα μας.

Το Photonet στο Colour Day Festival 2015

Η Χριστίνα Καλλιγιάννη επί τω έργω: δεν μπορούσε (ούτε ήθελε!) να αποφύγει τα χρωματιστά “πυρά”! Φωτό: Ειρήνη Μπαλωμένου