Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Tρίτη 28/2/2023!

Για τον πρώτο διαγωνισμό της νέα χρονιάς, διαλέξαμε ένα γενικό αλλά πολύ αγαπημένο “είδος” φωτογραφίας, την ασπρόμαυρη! Bιβλία του Photonet αξίας 100€ θα δοθούν ως έπαθλα στους νικητές του διαγωνισμού.

Ζητάμε από εσάς φωτογραφίες στις οποίες υπάρχει λόγος ύπαρξης και χρήσης της τεχνικής του ασπρόμαυρου καρέ. Η αποχή των χρωμάτων συχνά μας βοηθάει να εστιάσουμε στο συναίσθημα της εικόνας, στο θέμα μας, στην ατμόσφαιρα, στις σκιές ή στις αντιθέσεις.

Αποχρωματίστε λοιπόν τις φωτογραφίες σας έχοντας στο μυαλό σας τον λόγο που το κάνετε κάθε φορά και ανεβάστε τις καλύτερές σας λήψεις! Φωτογραφίες με την τεχνική color splash δεν θα γίνουν δεκτές.

Θυμίζουμε πως στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού διαγωνισμού. Οι τρεις καλύτερες εικόνες που θα βραβευτούν από την κριτική μας επιτροπή θα δημοσιευτούν online και εν συνεχεία στο ανοιξιάτικο τεύχος του Photonet. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε!

Για να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες, κάντε κλικ εδώ!