Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST “ΒLACK AND WHITE”: OI ΝΙΚΗΤΕΣ ANAKOIΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ TEYXOΣ ΜΑΪΟΥ!

Ο διαγωνισμός σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, καθώς οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν ήταν 897!

Ο πρώτος κοινός μας διαγωνισμός με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα Photo Contest για τη νέα χρονιά, είχε ως θέμα ένα γενικό αλλά πολύ αγαπημένο “είδος” φωτογραφίας: την ασπρόμαυρη. Η ανταπόκρισή σας ήταν ιδιαίτερα θεαματική!

Ζητήσαμε από εσάς φωτογραφίες στις οποίες υπάρχει λόγος ύπαρξης και χρήσης της τεχνικής του ασπρόμαυρου καρέ. Η αποχή των χρωμάτων συχνά μας βοηθάει να εστιάσουμε στο συναίσθημα της εικόνας, στο θέμα μας, στην ατμόσφαιρα, στις σκιές ή στις αντιθέσεις.

Θυμίζουμε πως στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού διαγωνισμού.

Οι τρεις καλύτερες εικόνες που θα βραβευτούν από την κριτική μας επιτροπή θα δημοσιευτούν στο ανοιξιάτικο τεύχος του Photonet που θα κυκλοφορήσει το Μάιο. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα συγκεντρώθηκαν, στα πλαίσια ενός σχετικού αφιερώματος.

Μέχρι τότε δείτε όλες τις συμμετοχές του διαγωνισμού εδώ και πάρτε μια πρώτη γεύση ορισμένων από τις λήψεις που ξεχώρισαν, βλέποντας τη σχετική εκπομπή αφιέρωμα των Δημήτρη Βακρινού και Γιώργου Μασχαλίδη!

Bιβλία του Photonet αξίας 100€ θα δοθούν ως έπαθλα στους νικητές του διαγωνισμού.