Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: CULTURAL EVENTS

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Τρίτη 7/1/19.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά κάθε λαού είναι η κουλτούρα του, τα ήθη και τα έθιμά του. Γύρω από αυτά πραγματοποιούνται συνεχώς πολιτιστικά γεγονότα: θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις, εκδηλώσεις, παρελάσεις κλπ. Για τον διαγωνισμό αυτό καλείστε να καταγράψετε τέτοια γεγονότα με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Οι επιλογές που έχετε είναι αμέτρητες!  Βιβλία και t-shirts αξίας 200€ περιμένουν τους νικητές!

Θυμίζουμε πως στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και του Photo Contest. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.

Ιnfo

  • Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά συμμετέχοντα: 3

  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα φιλοξενηθούν στο τεύχος 214 του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει το Φερβουάριο.
  • Oι νικητές του διαγωνισμoύ Photo Manipulations αλλά και οι εικόνες που ξεχώρισαν σε αυτόν θα παρουσιαστούν στο τεύχος 213 του Photonet που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο. Μην το χάσετε!


Για να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες κάντε κλικ εδώ


27Μέρες 10Ώρες 02Λεπτά 43Δευτ/τα

Σχετικά με το συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;