Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET – PHOTOCONTEST “ΝΗΣΙΑ”: OI NIKHTEΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε τις λήψεις των 3 νικητών και τις εικόνες που ξεχώρισαν ανάμεσα στις 596 συμμετοχές!

Ας δούμε τις επιλογές της κριτικής επιτροπής, καθώς και το σχόλιο κάθε εικόνας!

1η θέση: Μιχάλης Μιχάλας
Κέρδισε βιβλία των εκδόσεών μας, αξίας 80€!
Ένα εντυπωσιακό πανόραμα, κατά πάσα πιθανότητα εναέριο, με το απόλυτο μπλε που χαρακτηρίζει τη χώρα μας ..ειδικότερα το καλοκαίρι! Το έντονο χρώμα τόσο στη θάλασσα όσο και στον ουρανό, μαγνητίζει το μάτι του θεατή, δίνοντας όμως και τον κατάλληλο “αέρα” στο νησί να αναπνέει μέσα στο κάδρο της φωτογραφίας. Από τις λίγες φορές που βρίσκω προσωπικά πραγματικό ενδιαφέρον σε ένα πανόραμα!

2η θέση: Κουμ Στίφλερ
Κέρδισε βιβλία των εκδόσεών μαςαξίας 50€!

Το μοναδικό πλεονέκτημα που μας προσφέρουν τα drones να φωτογραφίζουμε από μία εντελώς διαφορετική γωνία, είναι αυτό που εάν το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα, μπορούμε να πάρουμε μοναδικές λήψεις και να αναδείξουμε εντελώς ξεχωριστά τα διάφορα “συνηθισμένα” τοπία. Φωτογραφίζοντας με την κάμερα προς τα κάτω, η συγκεκριμένη τρύπα στα βράχια φαίνεται σαν “μάτι” και μάλιστα τοποθετώντας εύλογα την κοπέλα στο κάδρο, γίνεται αισθητή η σύγκριση των μεγεθών. Πολύ ωραία χρώματα, πολύ καλές αντιθέσεις, απίστευτες υφές!

3η θέση: Αχιλλέας Πέτροβας
Κέρδισε βιβλία των εκδόσεών μας, αξίας 30€!

Η λίμνη Μελισσάνη στην Κεφαλλονιά αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό προορισμό. Κανείς προορισμός, ωστόσο, δεν αποτελεί από μόνος του εχέγγυο επιτυχίας. Χρειάζονται οι κατάλληλες φωτογραφικές γνώσεις, η σωστή γωνία λήψης, ο ενδιαφέρων φωτισμός, η επιλογή της πρέπουσας ατμόσφαιρας, η ανάδειξη της κατάλληλης στιγμής και …πολλά περισσότερα, στα οποία η συγκεκριμένη λήψη παίρνει άριστα!

Βest of the Rest!

Δείτε τις υπόλοιπες εικόνες του διαγωνισμού που ξεχώρισε η κριτική μας επιτροπή:

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Κατερίνα Τσινάβου 

Οι νικητές του διαγωνισμού φιλοξενήθηκαν στο τεύχος 223 του Photonet!

Αποκτήστε τώρα το e-magazine με ένα κλικ εδώ!