Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: GREEK SUMMER

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Πέμπτη 31/8/2023!

Ένας νέος Photonet – Photo Contest διαγωνισμός ξεκινάει με διάρκεια αντίστοιχη με αυτή του καλοκαιριού, αφού το θέμα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό. Bιβλία του Photonet αξίας 100€ θα δοθούν ως έπαθλα στους νικητές του διαγωνισμού.

Σας καλούμε λοιπόν να καταγράψετε τις καλοκαιρινές στιγμές των διακοπών σας, εστιάζοντες περισσότερο σε στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι: θάλασσες, παραλίες, ελληνικά νησιά και χωριά, έθιμα, πανηγύρια, ελληνικό παραδοσιακό φαγητό κτλ.

Θυμίζουμε πως στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr o νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού διαγωνισμού.

Οι τρεις καλύτερες εικόνες που θα βραβευτούν από την κριτική μας επιτροπή θα δημοσιευτούν online και εν συνεχεία στο φθινοπωρινό τεύχος του Photonet. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε!

Για να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες, κάντε κλικ εδώ!


 


Aρθρογράφος

Γιώργος Μασχαλίδης

Επαγγελματίας φωτογράφος, ξεκίνησε να ασχολείται με το μέσο το 2011. Την ίδια χρονιά, συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας του photocontest.gr, που σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα, με περισσότερα από 20.000 εγγεγραμμένα μέλη. Είναι συνεργάτης του Photonet από το 2015 και Canon Photographer από το 2018. Επιπλέον, είναι δημιουργός του φωτογραφικού e-shop mycamera.gr και ιδρυτικό μέλος της ομάδας δημιουργών Suit & Tie που ασχολείται με τη φωτογράφιση μυστηρίων.