Camera Professional Περιοδικά

PROFESSIONAL 67

To περιοδικό – εργαλείο για τον επαγγελματία της εικόνας!

Δεν συμπεριλαμβάνεσαι στους παραλήπτες του περιοδικού; Απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου – εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να έρθει στην πόρτα ή στο inbox σου, με βάση την επιλογή σου!

 

Στο τεύχος θα μάθετε τα πάντα για τις εταιρίες που συμμετέχουν στο 9ο Photonet Show, αλλά και όλα όσα έγιναν στο 8ο Photonet Show της Κύπρου, καθώς στις Photonet Special Days της Κρήτης. Ένθετο μαζί με το τεύχος, το 52ο τεύχος του Professional Camera & Microphone.

Στις σελίδες του τεύχους ξεχωρίζουν ακόμα τα παρακάτω θέματα:

  • Ηot products: Παρουσιάσεις όλων των νέων επαγγελματικών μοντέλων της αγοράς: Canon EOS-1D X Mark II, Nikon D5, Fujifilm X-PRO2, Olympus PEN-F και πληθώρα ακόμα μηχανών,  φακών και άλλων προϊόντων σε 25 σελίδες!

Canon EOS 5DS και 5DS R: Έχοντας κατακτήσει τον επίζηλο τίτλο ΕISA EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2015-2016 και με βασικό ατού την κορυφαία ανάλυση των 50ΜΡ, τα δύο νέα μοντέλα της Canon προσφέρουν απαράμιλλη ευκρίνεια σε εκείνους που χρειάζεται να κάνουν μεγάλες εκτυπώσεις και γενναία κροπαρίσματα. Εν αναμονή μελλοντικών ανταγωνιστικών προτάσεων, οι EOS 5DS/5DS R διατηρούν την πρωτοκαθεδρία ως οι 35άρες DSLRs με την υψηλότερη ανάλυση στην αγορά. Πώς όμως ανταποκρίνονται στην πράξη; Διαβάστε τη δοκιμή μας!

Fujifilm X-T10: Η EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2015-2016 για την EISA είναι ουσιαστικά μια”baby X-T1″ που, χωρίς να υπολείπεται καθόλου σε ποιότητα εικόνας, παρά μόνο σε κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι δευτερεύουσας σημασίας για τους περισσότερους, διατίθεται σε μειωμένη τιμή και απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό. Πώς ανταποκρίνεται η μηχανή στην πράξη; Διαβάστε τα συμπεράσματά μας!

Από τα θέματα του Professional Camera & Microphone ξεχωρίζουν:

  • Αλήθειες και ψέματα για το HDR: Mε τις ραγδαίες εξελίξεις της σύγχρονης εποχής, ο μέσος κινηματογραφιστής και, κυρίως, θεατής βομβαρδίζεται συνεχώς από “νέες, σπουδαίες εφευρέσεις” και ο χρόνος δοκιμής, κατανόησης και εκτίμησης της καινοτομίας είναι πολύ λίγος μέχρι την εμφάνιση της επόμενης. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν, πρέπει να εξετάζεται κάθε νέα μόδα της τεχνολογίας του κινηματογράφου. Πριν λίγα χρόνια ήταν το 3D και η επανάσταση που θα έφερνε στο σινεμά, έπειτα οι υψηλές αναλύσεις μέχρι και 4K που θα έμπαιναν επιτέλους στο σαλόνι μας και πλέον το HDR (High Dynamic Range) που θα προσφέρει εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Είναι όμως μια ουσιαστική και χρήσιμη αναβάθμιση ή ένα μάρκετινγκ τρικ ώστε να πουληθούν νέες τηλεοράσεις.
SDR PIC

Μια SDR εικόνα, με υπέρ-εκτεθειμένες περιοχές.

HDR PIC

Η αντίστοιχη HDR εικόνα, όπου όλες οι λεπτομέρειες διακρίνονται.

Δοκιμές και εφαρμογές στα φίλτρα Formatt-Hitech:  Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα γενιά φίλτρων της εταιρίας, στα πλαίσια μιας έρευνας για θέματα ψηφιακής κινηματογραφίας που αναπτύσσει στο ακαδημαϊκό περιβάλλον του γνωστικού του αντικειμένου, αλλά και στο πεδίο της ενασχόλησής του στο επίπεδο της Διεύθυνσης Φωτογραφίας αυτής καθαυτής.

Φίλτρα Formatt-Hitech


ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙMAGING KAI ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ;  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΡROFESSIONAL
IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας για την πληρωμή σας (εφόσον επιλέξετε την έντυπη έκδοση): GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:
Παρακαλούμε σημειώστε την ακριβή ιδιότητά σας: λ.χ. επαγγελματίας φωτογράφος, ιδιοκτήτης φωτογραφικού καταστήματος, βιντεολήπτης κοκ.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email στο οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε κάθε νέο τεύχος του Professional για ανάγνωση και δωρεάν downloading!
Παρακαλούμε αναφέρετε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν πρόκειται για πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).
IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Η κατάθεση ή η πληρωμή μέσω μετρητών πρέπει να γίνει εντός δύο (2) ημερών από την αποστολή του παρόντος.