Photonet Special Day Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

OI XOΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ PHOTONET SPECIAL DAYS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Συνεργαζόμαστε με τα δυναμικότερα Μ.Μ.Ε. της Κρήτης!

Χορηγοί επικοινωνίας των Photonet Special Days στην Κρήτη είναι τα παρακάτω μέσα:  Κρήτη ΤV, Eφημερίδα Nέα Κρήτη, NeaKriti.gr,98.4 Radio. Ας τους γνωρίσουμε με τα δικά τους λόγια!

Πολλά χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ξεκινήσαμε τη δική μας τηλεοπτική περιπέτεια και τα καταφέραμε. Είμαστε, βάσει μετρήσιμων στοιχείων, ο πρώτος περιφερειακός σταθμός της χώρας. Πρώτοι σε τηλεθέαση. Πρώτοι σε επενδύσεις. Πρώτοι σε κύκλο εργασιών. Επίσης, σήμερα, με τις τελευταίες επενδύσεις ανάπτυξης, είμαστε ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός με πλήρη ψηφιακή τεχνολογία. Η “ΚΡΗΤΗ TV” είναι ένας σταθμός της περιφέρειας, που στηρίζεται στις ντόπιες πνευματικές δυνάμεις. Προσφέρουμε ένα προϊόν εφάμιλλο ή και καλύτερο από τα πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα, χωρίς αντιγραφές, χωρίς ανόητους μιμητισμούς και υπερβολές. Σε αρκετές, δε, περιπτώσεις μάς μιμήθηκαν. Η “ΚΡΗΤΗ TV” είναι ένα αληθινά κρητικό κανάλι που, όπως και τα άλλα Μέσα μας, έχει μοναδικό σημείο αναφοράς το νησί μας, την Κρήτη.

ΚΡΗΤΗ TV

ΚΡΗΤΗ TV

Στόχος μας είναι η βελτίωση σε όλους τους τομείς. Με δύο λόγια, καλυτερεύουμε πραγματικά τη λειτουργία και τις επιδράσεις της τηλεόρασής μας, ταυτόχρονα και ανάλογα με την ανάπτυξη του κοινού που μας παρακολουθεί, αλλά και της κρητικής κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούμε. Καμιά μιζέρια, κανένα πλέγμα, καμιά έπαρση. Ο θεατής της “ΚΡΗΤΗ TV” νιώθει Κρητικός, και αυτό είναι επιδίωξη αλλά και ικανοποίηση για μας. Διαπίστωση όλων, πλέον, είναι ότι ενισχύεται η παρουσία αλλά και η αναγκαιότητα ύπαρξης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, που συμβαδίζουν απόλυτα με τη γενικότερη ανάπτυξη των περιφερειών και με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους. Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το μέλλον της περιφερειακής τηλεόρασης προοιωνίζεται ελπιδοφόρο, αν, βεβαίως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί ανταποκριθούν έγκαιρα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του κοινού τους. Αυτό ακριβώς κάνουμε.

ΚΡΗΤΗ TV

ΚΡΗΤΗ TV: οι παρουσιαστές του καναλιού.

Η “Νέα Κρήτη” είναι η πρώτη κρητική εφημερίδα που κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Κρήτη. Εκδόθηκε το 2000 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕΗ. Ακολουθούμε τα πρότυπα ευρωπαϊκών εφημερίδων στην εμφάνιση και τη θεματολογία. Η “Νέα Κρήτη” εκδίδεται καθημερινά (εκτός Κυριακής) με 40-64 σελίδες. Κάθε Δευτέρα έχει σαν ένθετο την αθλητική εφημερίδα
“Αθλητικό Ρεπορτάζ”. Το μέσο ημερήσιο τιράζ ανέρχεται σε 9.000 φύλλα. Βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της έκδοσής της είναι να γίνει χρήσιμη σε κάθε αναγνώστη, με αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους Κρητικούς. Η ποιοτική της διαφορά σε σχέση με τις άλλες εφημερίδες είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Άριστος σχεδιασμό μελετημένη διάταξη και επιλογές θεματολογίας που αφορούν κυρίως στους κατοίκους της Κρήτης. Στελεχωμένη με την εμπειρότερη και πιο καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα σε όλη την Κρήτη, αλλά και με εκπροσώπους και στην Αθήνα, η “Νέα Κρήτη” εγγυάται καθημερινά αντικειμενική δημοσιογραφική παρουσία δίπλα στον πολίτη της Κρήτης. Ανταποκριτές από κάθε σημείο της Κρήτης δίνουν τον παλμό, αναδεικνύουν τα προβλήματα και αναλύουν σημαντικά θέματα. Καθημερινά φιλοξενούνται άρθρα από σημαντικούς πολιτικούς παράγοντες της Κρήτης και της Αθήνας.

Η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” είναι η μόνη εφημερίδα που κάθε πρωί βρίσκεται σε όλη την Κρήτη και πολλές φορές με διαφορετικό πρωτοσέλιδο και θεματολογία, ώστε να καλύπτει τα κατά περιοχές σημαντικά θέματα. Περιοδικά ένθετα κάθε εβδομάδα διανέμονται δωρεάν με τη “Νέα Κρήτη”. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση στα τοπικά Μέσα και να αναρριχηθεί στην κορυφή, όπως δείχνουν οι μετρήσεις. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια μέσα από τις σύγχρονες ανάγκες και να καθιερωθεί σαν ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης, γνώμης, προβληματισμού και παρέμβασης.

Eφημερίδα Nέα Κρήτη

Eφημερίδα Nέα Κρήτη: οι εγκαταστάσεις

Eφημερίδα Nέα Κρήτη

Eφημερίδα Nέα Κρήτη: η δημοσιογραφική ομάδα

To portal της εφημερίδας «Νεα Κρήτη» λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2010 και αποτελεί μια σύγχρονη προσπάθεια άμεσης και εύκολης ενημέρωσης του κοινού της Κρήτης από τη Νο. 1 τοπική εφημερίδα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το εγχείρημα αυτό το πρώτο και μεγαλύτερο portal της Κρήτης και να καθιερωθεί στη συνείδηση των απανταχού Κρητικών. Συγχρόνως να αποτελεί και ένα πολύτιμο εργαλείο πληροφόρησης για τον επισκέπτη του νησιού μας.

NeaKriti.gr

NeaKriti.gr

O ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός RADIO 9.84 μας ενημερώνει, συντροφεύει, ψυχαγωγεί, εξιτάρει τη φαντασία. Tο ραδιόφωνο παραδοσιακό μέσο που μας ικανοποιεί περισσότερο από κάθε άλλο. Περισσότεροι από 50 δημοσιογράφοι καθημερινά ενώνουν την αγάπη τους για το ραδιόφωνο, το κέφι τους και την εμπειρία τους στη συχνότητα του Radio 9.84 και παρουσιάζουν την επικαιρότητα …αλλιώς. Ένα ραδιοφωνικό αισιόδοξο χαμόγελο στην ενημέρωση, από την πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων της Κρήτης. Στο Ράδιο 9,84 η ενημέρωση βρήκε τη δική της συχνότητα αλλά με διαφορετικό τρόπο. Μια ραδιοφωνική προσπάθεια 20 χρόνων, που άλλαξε τα δεδομένα στην ενημέρωση, συνεχίζεται με περισσότερη ένταση και σοβαρότητα. Με αισιοδοξία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της ζωής μας στην Κρήτη και όχι μόνο.

98.4 Radio

98.4 Radio