Photonet Studies

PHOTONET STUDIES DAY: ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΑΦΕΙΟ, TETAΡΤΗ 28/9/22

Ωράριο λειτουργίας: 12μμ-8μμ – δώρα αξίας 3178€ θα κληρωθούν στους επισκέπτες τoυ event! Είσοδος δωρεάν, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής: διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Η νέα εκδήλωσή μας απευθύνεται σε φίλους και φίλες της φωτογραφίας ηλικίας 19 ως …99 ετών, που επιθυμούν, με αφετηρία το φετινό φθινόπωρο, να γνωρίσουν και να μελετήσουν βαθύτερα τη φωτογραφία, ασχολούμενοι (-ες) πιο συστηματικά και ενεργά μαζί της και παράλληλα ενδυναμώνοντας το σχετικό εξοπλισμό τους.

Η δημιουργία της έγινε με γνώμονα το διαρκώς αυξανόμενο όγκο ενημερωτικών πληροφοριών που δεχόμαστε κάθε Σεπτέμβριο από δημόσιες και ιδιωτικές σχολές, ΙΕΚ, ΔΙΕΚ, μεμονωμένους φωτογράφους – εισηγητές σεμιναρίων, ομάδες, λέσχες κ.λπ. ως προς τις νέες δράσεις, υπηρεσίες και προσφορές που ετοιμάζουν για το φωτογραφόφιλο κοινό. Εξαιτίας αυτού του λόγου, αλλά και του σχετικού feedback που λαμβάνουμε από το δικό μας αναγνωστικό κοινό, διαπιστώσαμε ένα κενό ενημέρωσης που φιλοδοξούμε να καλύψουμε με τη διεξαγωγή ενός νέου Μeet and Greet Event, υπό τον τίτλο PHOTONET STUDIES DAY!


ΚΕΥ INFO


Χώρος
Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα
Πρόσβαση
Στάση Μετρό “Κεραμεικός” (Γραμμή 3) | Στάση ΗΣΑΠ “Πετράλωνα”
Στάση Προαστιακού “Ρουφ”
Στάση ΟΑΣΑ “Κολυμβητήριο” (049, 815, 914)
Ημέρα διεξαγωγής
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022
Ωράριο λειτουργίας
12μμ – 8μμ

ΣΤΟΧΟΣ

Οργανωτικά, σχεδιάσαμε ένα τύπο εκδήλωσης εστιάζοντας σε δύο βασικούς πυλώνες:

  • Να μην υπάρχουν αυξημένες ανάγκες προετοιμασίας και υλοποίησης της συμμετοχής τόσο ως προς την υλικοτεχνική υποδομή όσο και ως προς το ανθρώπινο δυναμικό που θα απαιτηθεί από όλους τους συμμετέχοντες φορείς (εταιρίες, ΙΕΚ, σχολές, ομάδες κ.ο.κ.).
  • Να υπάρχει αφενός η δυνατότητα άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας με συγκεκριμένο περιεχόμενο για κάθε επισκέπτη (-ια) του event προσωπικά και αφετέρου αμοιβαία επάρκεια χρόνου
TARGET GROUP

Άτομα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και προϋπάρχοντος γνωστικού (φωτογραφικού ή άλλου) επιπέδου (μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι) που αγαπούν τη φωτογραφία και το video, επιθυμούν είτε να σπουδάσουν τα αντικείμενα αυτά είτε να ασχοληθούν πιο ενεργά και συνειδητά με αυτά από το φθινόπωρο – χειμώνα του 2022 και συνεπώς:

α) αναζητούν φορείς που θα τους προσφέρουν ανάλογες σπουδές ή/και θα αυξήσουν τις σχετικές γνώσεις τους, ενώ παράλληλα θα τους προσφέρουν ευκαιρίες να φωτογραφίζουν πιο συστηματικά και οργανωμένα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συχνά με την συντροφιά κι άλλων ανθρώπων.

β) επιδιώκουν μια απευθείας άμεση επαφή με εξειδικευμένους επαγγελματίες που εκπροσωπούν τα κορυφαία imaging brands, γνωρίζουν όλα τα μυστικά του σύγχρονου φωτογραφικού εξοπλισμού και μπορούν να τους υποδείξουν συγκεκριμένες αγορές, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες, ανάλογα φυσικά με τα είδη λήψεων που περισσότερο προτιμούν.ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα μοναδικό συγκρότημα Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας, έκτασης 3.500 m2 που περιλαμβάνει πρότυπες αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις και συγχρόνως φιλοξενεί τον κόμβο καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Το Σεράφειο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, επισκέπτες και κατοίκους, φορείς και συλλογικότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πρωτεύουσας. Παράλληλα φιλοξενεί πολλές και διαφορετικές κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, ανοιχτά εργαστήρια και πρωτοβουλίες τεχνολογικής και κοινωνικής καινοτομίας.

Το PHOTONET STUDIES DAY θα φιλοξενηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ FOS. Το προφίλ και η χωροθεσία του χώρου κρίνονται ως ιδανικά για το νέο μας event, που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός στα πρότυπα των PΗΟΤΟΝΕΤ SΗΟWS (11 διοργανώσεις) και των PHOTONET SPECIAL DAYS (8 διοργανώσεις)!

ΕΙΣΟΔΟΣ 
  • Η δωρεάν είσοδος στο PHOTONET STUDIES DAY εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό!
  • Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο άρθρο, θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου και θα αποκτήσετε δικαίωμα συμμετοχής στις κλήρωσεις των δώρων που ετοιμάσαμε για εσάς, συνολικής αξίας 3178€ (βλ. επόμενο topic)!
  • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή) για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο event.

TA ΔΩΡΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ


Οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες του PHOTONET STUDIES DAY, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που είναι απαραίτητη για τη δωρεάν είσοδό τους στο event, αποκτούν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις των πλούσιων δώρων, συνολικής αξίας 3178€ που ετοιμάσαμε για εσάς!

Δείτε τα αναλυτικά!
  • Fujifilm instax Link WIDE Mocha Gray (ο πρώτος εκτυπωτής για smartphone!), προσφορά της FUJIFILM HELLAS A.E.
  • ΑΞΙΑ ΔΩΡΟΥ: 170€

  • Δωροεπιταγή προσφορά της ColorDrop
  • ΑΞΙΑ ΔΩΡΟΥ: 150€

Mια μοναδική ευκαιρία φωτογράφισης!

Kατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του PHOTONET STUDIES DAY, οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες του event θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φυσικά να φωτογραφίσουν ένα εκρηκτικό χορευτικό δίδυμο, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες λήψεις!

Η Μαριλένα Κάτσικα και ο Ανδρέας Ζουάνος θα βρίσκονται κοντά μας, μετά τις 4μμ – μη χάσετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε και φυσικά να τους απαθανατίσετε σε δράση!Οι συμμετοχές 

H παράθεση γίνεται με αλφαβητική σειρά (αρχικά οι επωνυμίες στα ελληνικά & κατόπιν στα αγγλικά):Φόρμα Συμμετοχής στο Photonet Studies Day

Η συμπλήρωσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσετε δικαίωμα εισόδου στο event. Αμέσως μετά την υποβολή της, θα λάβετε μέσω email την προσωπική σας πρόσκληση (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).