Ενδιαφέρουν

PHOTOPOLIS AGRINIO PHOTO FESTIVAL: ΝΕΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι συμμετοχές και για τις δύο ανοιχτές προσκλήσεις πρέπει να αποσταλούν μέχρι 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 23:59. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

To Photopolis Agrinio Photo Festival απευθύνει δύο ανοιχτές προσκλήσεις σε φωτογράφους για υποβολή φωτογραφιών στο πλαίσιο του 4ου Photopolis Agrinio Photo Festival 2022.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες συμμετοχής:

Υποβολή εργασιών για την έκθεση “Photofolios:22”

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστείλουν έναν φάκελο 8 – 12 φωτογραφιών από ένα συγκεκριμένο έργο/σειρά ή σύνολο εργασίας. Μέσα από αυτές, ο φωτογράφος θα πραγματεύεται ένα θέμα της αρεσκείας του, μια ιδέα ή ακόμα και την αφήγηση μιας ιστορίας.
  • Το θέμα είναι ελεύθερο.
  • Οι έξι σειρές που θα επιλεγούν, θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν στην έκθεση με τίτλο: «Photofolios:22”στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, τον Σεπτέμβριο 2022.
  • H κριτική Επιτροπή αποτελείται από την Ελένη Μουζακίτη και τον Ηρακλή Παπαϊωάννου.

Διαγωνισμός «Staging the real” (Σκηνοθετώντας την πραγματικότητα)

  • Oι συμμετέχοντες καλούνται να αποδώσουν φωτογραφικά το παραπάνω θέμα και να στείλουν από μία μόνο φωτογραφία.
  • Οι δεκαπέντε φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν σε έκθεση στις κεντρικές εκδηλώσεις του Photopolis Agrinio Photo Festival, ενώ από αυτές οι τρεις πρώτες θα βραβευθούν με τα δώρα που αναφέρονται στην αναλυτική σελίδα του διαγωνισμού.
  • Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Πολυδεύκη Ασωνίτη, Ρέα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Παπαχατζή, Πάνο Χαραλαμπίδη & Μαίρη Χαιρετάκη, Λεωνίδα Φραγκούλη.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://photopolis.gr και στο τηλέφωνο 6977 90 4118.

  • Φωτό: Παναγιώτης Σάρμας

Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;