Ενδιαφέρουν

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3: ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Το ραντεβού είναι στις 11:00 π.μ. μπροστά στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου Α’.

Aκολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες!


Το Πεδίον του Άρεως είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας, γύρω από το οποίο υφίσταται και η ομώνυμη συνοικία της Αθήνας. Το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι’ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του ’21.

Το άλσος αυτό έχει έκταση 277 στρέμματα μαζί με τον λόφο Φινόπουλου. Το 2019 πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και ανάπλασης, ενώ επαναλειτούργησαν το θέατρο Άλσος και το περίπτερο Γαρδένια (Wikipedia).

Μπορεί να έρθει μαζί μας όποιος επιθυμεί, ακόμα κι αν δεν φωτογραφίζει. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για νέους ηθοποιούς και μοντέλα να μας ποζάρουν κι εμείς να τους δώσουμε ωραίες φωτογραφίες για την προώθηση της δουλειάς τους! Οι συμμετέχοντες στη φωτοβόλτα ενδέχεται να φωτογραφηθούν και να βιντεοσκοπηθούν για να μπει σχετικό υλικό στις διάφορες σελίδες της ομάδας.

Η φωτοβόλτα θα ακυρωθεί μόνο σε περίπτωση ιδιαίτερα κακού καιρού και τότε θα βγει ανακοίνωση εδώ! Να θυμίσουμε ότι ο «κακός καιρός» έχει για μας τους φωτογράφους το πιο μεγάλο ενδιαφέρον και το κρύο ή μια ψιχάλα δεν μας αποθαρρύνουν: δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τη συμμετοχή!

  • Φωτό: Wikipedia