Ενδιαφέρουν

ΠΟΦ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ, αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στις 13:00, στο αμφιθέατρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων!


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων σας προσκαλεί σε κοινή συνέντευξη τύπου με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στις 13:00, στο αμφιθέατρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), στην Αθήνα, Αριστοτέλους 46, Τ.Κ. 10433.

Στη συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων σχετικά με την τροποποίηση της ΚΥΑ υπ. αριθμ. 8200/0-297647/2018 που αναφέρεται στην έκδοση αστυνομικών ταυτοτήτων των πολιτών και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή στο φωτογραφικό κλάδο και την κοινωνία.


 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.