Ενδιαφέρουν Νέα

13-14 ΙΟΥΝΙΟΥ: PORTFOLIO REVIEWS ΣΤΟ ATHENS PHOTO FESTIVAL

Κάθε φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 4, 6 ή 8 ατομικές συνεδρίες των 20 λεπτών.

Τα Portfolio Reviews προσφέρουν την ευκαιρία σε φωτογράφους και καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες από τη διεθνή φωτογραφική κοινότητα, να λάβουν κριτική για τη δουλειά τους και να αναζητήσουν το δρόμο προς διεθνή φεστιβάλ, μέσα ενημέρωσης και δίκτυα. Τα φετινά Portofolio Reviews, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς, 10πμ-4μμ) με τη συμμετοχή 20 reviewers.

Στη φετινή διοργάνωση των Portfolio Reviews έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν καταξιωμένοι ειδικοί, από διαφορετικές χώρες, όπως εκπρόσωποι διεθνών φεστιβάλ και οργανισμών, επιμελητές, editors, κριτικοί και θεωρητικοί της τέχνης. Η δράση αυτή αναπτύσσεται μέσα από μία σειρά ατομικών συναντήσεων και παρέχει τις απαραίτητες συνθήκες για ανταλλαγή απόψεων, δημιουργία προσωπικών και επαγγελματικών επαφών στο χώρο καθώς και προώθηση του φωτογραφικού έργου. Kάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, συνοδευόμενη από το φωτογραφικό υλικό. Κάθε φωτογραφική πρόταση-εργασία θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ενότητα έως 15 φωτογραφικών έργων, σε μορφή ηλεκτρονικών αρχείων, που παρουσιάζουν το σύνολο ή μέρος ενός φωτογραφικού project.

Αριθμός Συναντήσεων

Κάθε φωτογράφος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 4, 6 ή 8 ατομικές συνεδρίες των 20 λεπτών.

Βραβείο «Best Portfolio

Παράλληλα, οι reviewers θα επιλέξουν την καλύτερη φωτογραφική εργασία, στην οποία και θα απονείμουν το ειδικό βραβείο «Best Portfolio». Η συγκεκριμένη εργασία, θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του εκθεσιακού προγράμματος του Athens Photo Festival 2017.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στα Portfolio Reviews είναι:

  • 80€ για 4 ατομικές συναντήσεις
  • 110€ για 6 ατομικές συναντήσεις
  • 140€ για 8 ατομικές συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εδώ