Εκθέσεις φωτογραφίας

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ-ΤΟΠΙΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ @ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2017

Mια καταγραφή των συνανθρώπων μας που ανήκουν στην «τρίτη ηλικία».

Για μία ακόμη χρονιά, τα τμήματα προχωρημένων, αρχαρίων και εφήβων του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, παρουσίασαν από 26 έως 28 Μαΐου 2017, στην αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11), στην ετήσια έκθεση φωτογραφιών μας με θέμα: «Πορτραίτο-Τοπίο-Ρεπορτάζ».

Με αγάπη και δημιουργική αγωνία, πορτραίτα συνανθρώπων μας που ανήκουν στην λεγόμενη «τρίτη ηλικία», τοπία και στιγμές καθημερινότητας, αποτέλεσαν αφορμές αποτύπωσης για τους φωτογραφικούς φακούς τους.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με επιμέλεια και οργάνωση της Τούλας Μπράτη-Κόκκαλη, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι λειτουργεί από το 2000, στα πλαίσια των Καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, σε τμήματα εφήβων, αρχαρίων και προχωρημένων. Η υπεύθυνη του εργαστηρίου, Τούλα Μπράτη-Κόκκαλη, διδάσκει την τέχνη και τεχνική της φωτογραφίας στις διάφορες μορφές της: Φωτογραφία δρόμου/ρεπορτάζ, τοπίο, ασπρόμαυρη, γυμνό, πορτρέτο, μακροφωτογραφία, αρχιτεκτονική, αρχαιολογική, κ.λπ.

Σε όλα τα τμήματα παρουσιάζονται ειδικές θεματικές, το έργο γνωστών αλλά και εξειδικευμένων φωτογράφων, γίνονται φωτογραφίσεις Studio, με τον φωτογραφικό εξοπλισμό του εργαστηρίου, συμμετοχές σε εκθέσεις ενώ οργανώνονται φωτογραφικές εξορμήσεις στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γνωρίστε τις δράσεις των τμημάτων του Φωτογραφικού Εργαστηρίου του Δήμου Βριλησσίων εδώ.