Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Aυτό είναι το θέμα του πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μάρκετινγκ & Branding Τόπου σε συνεργασία με το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη φωτογραφική ομάδα fplus.

O διαγωνισμός διεξάγεται στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017.

Οι διοργανωτές καλούν τους ενδιαφερόμενους να αναδείξουν, μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, την ταυτότητα του τόπου τους, ανεξαρτήτως κλίμακας ή γεωγραφικών χαρακτηριστικών. Η ταυτότητα του τόπου, έννοια καθοριστική στη διαδικασία του μάρκετινγκ και branding τόπου, περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία, υλικά ή άυλα, ανθρώπινες δραστηριότητες, σχέσεις, δίκτυα, κ.λπ. που καθορίζουν την ατμόσφαιρα, την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα του κάθε τόπου.

Βραβεία

Στις τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα απονεμηθούν τα εξής βραβεία:

  1. Δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή, Σάββατο) στο ξενοδοχείο Αγλαΐδα στην Τσαγκαράδα Πηλίου
  2. Δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή, Σάββατο) στο αρχοντικό Σουλιώτη στο Μεταξοχώρι Αγιάς Λάρισας
  3. Δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή, Σάββατο) στο Oreiades Village στη Λίμνη Πλαστήρα

Τελετή απονομής

Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του συνεδρίου, την 1η Απριλίου 2017, στο Θέατρο ΟΥΗΛ. Οι βραβευμένες και 10 ακόμα φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε έκθεση την ημέρα της απονομής των βραβείων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email του φωτογραφικού διαγωνισμού: photocontest@placemarketing2.gr

  • Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ