Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

PUBLIC MOBILE MOMENTS OKTΩΒΡΙΟΥ: ΘΕΜΑ «ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ»

Ένα Samsung Galaxy J7 2017 Dual SIM περιμένει το νικητή του Οκτωβρίου!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά μέσα από το Φωτογραφικό θεσμό Public Moments Awards με στόχο να αγκαλιάσει και να αναδείξει τους καθημερινούς φωτογράφους που εμπνέονται από τη στιγμή και την απαθανατίζουν με τη κάμερα του κινητού τους!

Το Public Mobile Moments, δεν έχει προκαθορισμένα θέματα για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα θέματα είναι μηνιαία και ανακοινώνονται κάθε 1η του μήνα στις 00.01 μέσα από το microsite του διαγωνισμού http://www.publicmoments.gr/mobile.php

Για τον Οκτώβριο του 2017 το θέμα είναι: Ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία και δε χάνουν στιγμή να χρησιμοποιούν τη κάμερα του κινητού τους για να κρατήσουν τη στιγμή.

Διάρκεια διαγωνισμού & ανάδειξη νικητή

Έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, μπορείς να ανεβάζεις έως 4 φωτογραφίες για τη θεματική του κάθε μήνα. Το κοινό μπορεί να ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τις φωτογραφίες που επιθυμεί. Κάθε 1η του επόμενου μήνα αναδεικνύεται ο νικητής τους προηγούμενου μήνα και ανακοινώνεται η νέα θεματική.

Οι φωτογραφίες προηγούμενων θεματικών αρχειοθετούνται και μπορείτε να τις βρείτε μέσα στη προσωπική σελίδα (personal account) που έχετε δημιουργήσει για το διαγωνισμό. Τα έργα που έχουν κερδίσει σε κάθε θεματική κατηγορία, θα συμμετάσχουν σε μια τελική ψηφοφορία από το κοινό που θα επιλέξει τη καλύτερη Mobile φωτογραφία.

Ο τελικός νικητής που θα προκύψει θα κερδίσει ένα δώρο έπαθλο.

O νικητής του Οκτωβρίου κερδίζει ένα Samsung Galaxy J7 2017 Dual SIM.

Ένα Samsung Galaxy J7 2017 Dual SIM περιμένει το νικητή του διαγωνισμού του Οκτωβρίου!

Πώς παίρνω μέρος;

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με τη κάμερα του κινητού τους για το διάστημα από το Απρίλιο έως και 30 Νοεμβρίου 2017, αρκεί η φωτογραφία να ανταποκρίνεται στη θεματική κατηγορία του μήνα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ανεβάσει από 1 έως 4 έργα ανά μήνα για κάθε θεματική κατηγορία. Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη θα πρέπει η φωτογραφία να είναι τραβηγμένη από συσκευή κινητού τηλεφώνου για τη θεματική κατηγορία στην οποία συμμετέχει, και να έχει ανέβει στο microsite του διαγωνισμού μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής συμμετοχών για το τρέχοντα θεματικό μήνα (αυτό ορίζεται ως η προτελευταία ημέρα του μήνα και ώρα 23.59, ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος εγκυρότητας ως προς τους όρους συμμετοχής).