Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

PUBLIC MOMENTS AWARDS 2017

Ξεκίνησαν ήδη οι υποβολές συμμετοχών!

O ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας από τα καταστήματα Public επιστρέφει, με στόχο να καλέσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν υπέροχες εικόνες, να αναδείξουν το ταλέντο τους, και να κερδίσουν μεγάλα βραβεία, χρηματικά έπαθλα και διακρίσεις!

Οι διαγωνισμός χωρίζεται σε δυο βασικούς κλάδους, ανάλογα με το μέσο με το οποίο θα τραβηχτούν οι λήψεις των συμμετεχόντων:

  • Public Moments για επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφους (με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή DLSR, MRLS, Compact)
  • Public Mobile Moments (για λήψεις με κινητό τηλέφωνο)

Ας δούμε τις λεπτομέρειες για κάθε ένα από αυτούς ξεχωριστά!

PUBLIC MOMENTS ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στη πολυπλοκότητα και τη μαγεία της φωτογραφίας, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης διεύρυναν τις θεματικές ενότητες καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα για να δημιουργήσετε.

Οι φετινές κατηγορίες είναι οι:

  • Τρέχοντα Ζητήματα
  • Αθλητισμός
  • Φωτογραφία Δρόμου
  • Φύση και Τοπία
  • Ταξίδι

Πώς παίρνω μέρος;

Στις παραπάνω θεματικές κατηγορίες μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι θέλουν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (DLSR, MRLS, Compact) για το διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2017 έως και 20 Νοεμβρίου 2017. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ανεβάσει μίνιμουμ 5 έως και 12 έργα για κάθε πορτοφόλιο, συμμετέχοντας σε μια ή όλες τις θεματικές κατηγορίες.

Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη θα πρέπει να περιλαμβάνει μίνιμουμ 5 έργα (που πληρούν τους όρους συμμετοχής) σε μια θεματική κατηγορία ή/και όλες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.publicmoments.gr/pro.php έως τις 20 Νοεμβρίου 2017, με έργα που έχουν δημιουργήσει στο διάστημα αυτό.

Μπορείτε να δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ.

Η κριτική επιτροπή (την οποία αποτελούν οι Γιάννης Μπεχράκης, Θοδωρής Μάρκου, Θανάσης Σταυράκης) θα αξιολογήσει τις έγκυρες συμμετοχές μεταξύ 21-30 Νοεμβρίου, και θα αναδείξει τους νικητές που θα ανακοινωθούν επίσημα, στην τελετή βράβευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στα αρχές Δεκεμβρίου.

Βραβεία & Έπαθλα

Από το διαγωνισμό θα προκύψουν 6 νικητές που κερδίζουν δώρα και δωροεπιταγές Public (άνω των 9.500 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη φωτογραφική έκθεση των Public.

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής
Η κριτική επιτροπή και μόνο, έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ανάδειξη των νικητών, ενώ η απόφασή της είναι ρητή και αμετάκλητη. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει σε μια ή όλες τις θεματικές κατηγορίες, με μίνιμουμ 5 και μάξιμουμ 12 φωτογραφίες ανά κατηγορία. Ωστόσο δεν μπορεί να συμμετάσχει με την ίδια σειρά φωτογραφιών (πορτοφόλιο) σε παραπάνω από μια κατηγορία. Η επιτροπή θα κρίνει το σύνολο του πορτοφόλιο για την κάθε κατηγορία.

Μεγάλος νικητής Public Moments Awards 2017

Ο νικητής που θα λάβει το μεγαλύτερο βραβείο στο διαγωνισμό, ανεξαρτήτως θεματικής κατηγορίας, θα κερδίσει:

  • Μια φωτογραφική μηχανή Canon 5D MARK IV και ένα φακό 24-70mm F2.8
  • Ένα ολοκληρωμένο πακέτο σε διεθνή φωτογραφική έκθεση, που περιλαμβάνει το πάσο εισόδου στην έκθεση, διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια.

Για τα υπόλοιπα βραβεία θα δείτε λεπτομέρειες εδώ

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Θανάσης Σταυράκης