Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

PUBLIC MOMENTS AWARDS: ΔΕΙΤΕ VIDEO ME TIΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ

Ανέβασε φωτογραφίες & video στις θεματικές “Πόλη”, “Φύση”, “Άνθρωποι” και μπορεί να είσαι ένας από τους νικητές που θα αναδείξουν κοινό & κριτική επιτροπή!

Είτε είσαι καθημερινός χρήστης, χομπίστας της φωτογραφίας, είτε είσαι επαγγελματίας, τα Public σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards. Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera,  όλοι μπορείτε να λάβετε μέρος και να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο στο www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να εμπνευστείς, να απαθανατίσεις υπέροχες στιγμές και να αναδείξεις το ταλέντο σου. Οι θεματικές ενότητες του Θεσμού είναι 3: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι. Έχεις συνδέσει την Κυριακή σου με βόλτες στη φύση ή με περιπάτους στην πόλη; Μήπως για σένα Κυριακή σημαίνει συζητήσεις και βόλτες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους; Σου αρέσει η φωτογραφία ή το βίντεο και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου;

Kριτική Επιτροπή

Πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα αναδείξουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν:

  • Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters
  • Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times
  • Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής
  • Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας
  • Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος
  • Γιώργος Φρέντζος –  κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC

Παρακολούθησε εκπαιδευτικά video για το πώς να τραβήξεις  καλύτερες φωτογραφίες και video και άντλησε έμπνευση από τις συμβουλές και τα top tips που θα σου δώσουν οι ειδικοί του χώρου για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Δήλωση συμμετοχής

  • Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr
  • Αν είσαι καθημερινός χρήστης μπορείς να επιλέξεις την κατηγορία “Είναι το χόμπι μου” και να  ανεβάσεις φωτογραφίες ή βίντεο τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας μια από τις εξής αγαπημένες σου συσκευές: smartphone ή φωτογραφική μηχανή  για φωτογραφίες και action cam ή drone για video.
  • Εάν είσαι επαγγελματίας επιλέγεις την κατηγορία “Είμαι επαγγελματίας” και ανεβάζεις φωτογραφίες τις οποίες έχει τραβήξει χρησιμοποιώντας τη ψηφιακή σου φωτογραφική μηχανή.
  • Κάθε συμμετέχων  (έως τις 15 Μαΐου) μπορεί να ανεβάσει συνολικά έως εννιά έργα στις θεματικές ενότητες Φύση, Πόλη, Άνθρωποι (έως 3 έργα ανά θεματική).

 Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, από τις 22 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2016, τα έργα των συμμετεχόντων θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού αλλά και στην κρίση της επιτροπής για να αναδειχτούν οι μεγάλοι νικητές! Είκοσι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.