Ενδιαφέρουν Νέα

ΤΟ ΝΕΟ REDESIGN ΤΟΥ INSTAGRAM!

Ανανεωμένος σχεδιασμός μέσα στην εφαρμογή, και νέο πολύχρωμο λογότυπο.

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα ένα τεράστιο redesign τόσο στο λογότυπο όσο και στην εσωτερική εμφάνιση της εφαρμογής! Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επανασχεδίαση της εφαρμογής από τότε που ξεκίνησε.

Πλέον, από το εσωτερικό της εφαρμογής έχουν εξαφανιστεί αισθητά τα χρώματα που υπήρχαν στα κουμπιά και τα ονόματα των χρηστών. Το Instagram αναφέρει πως με το ασπρόμαυρο νέο design, οι χρήστες θα δίνουν περισσότερη έμφαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο των άλλων χρηστών.

tumblr_inline_o6za6rPpyd1qm4rc3_540

Όπως φαίνεται, όλο το χρώμα που έφυγε από το περιβάλλον της εφαρμογής πήγε στο λογότυπο, που είναι πιο φανταχτερό και γεμάτο χρώμα, από ποτέ! Επίσης, άλλαξαν και τα λογότυπα των υπόλοιπων εφαρμογών του Instagram, Layout, Boomerang και Hyperlapse.

tumblr_inline_o70n25Uma41qm4rc3_540

Δεν δηλώνω θαυμαστής των νέων αλλαγών, ειδικά αυτών του λογοτύπου, όμως θαυμάζω το γεγονός ότι μία τόσο μεγάλη εταιρία αποφάσισε να κάνει ένα τόσο σημαντικό ανασχεδιασμό έτσι ξαφνικά. Εσάς πως σας φαίνονται οι αλλαγές;

Μιας και μιλάμε για Instagram όμως, θα χαρώ να τα πούμε και εκεί! Θα με βρείτε με το όνομα @giwrgosmasx. Φυσικά, συνεχίστε να βάζετε το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες σας για να τις μοιράζεστε μαζί μας! Το @photonetmagazine και το @photocontest.gr,  βραβεύουν τις καλύτερες φωτογραφίες με βιβλία και συνδρομές!