Νέα Νέα μοντέλα

RICOH THETA SC

Ικανή να αιχμαλωτίζει απόλυτα σφαιρικές εικόνες και διαθέσιμη σε 4 χρώματα.

H Ricoh ανακοίνωσε το λανσάρισμα της  RICOH THETA SC. Σχεδιασμένη ως το βασικό μοντέλο της δημοφιλούς σειράς καμερών RICOH THETA, αυτή η  360-μοιρών κάμερα είναι εξαιρετικά εύχρηστη ακόμα και για τους χρήστες που ασχολούνται πρώτη φορά με την σφαιρική φωτογραφία και προσφέρει μία πλήρη σειρά βασικών λειτουργιών και προδιαγραφών.

Από τότε που η RICOH THETA πρωτο-λανσαρίστηκε στην αγορά το 2013 ως η πρώτη κάμερα 360 μοιρών στον κόσμο, χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα εφαρμογών στο πεδίο της φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εργαλείο απεικόνισης, με απόλυτα σφαιρικές φωτογραφίες που δημιουργεί ένα μοναδικό, εντελώς απροσδόκητο εικαστικό αποτέλεσμα. Το 2015 λανσαρίστηκε το προηγμένο μοντέλο RICOH THETA S που ικανοποίησε την ζήτηση για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφία και πιο εξειδικευμένες επαγγελματικές εφαρμογές. Εξαιτίας αυτού, έχει εξαιρετική απήχηση τόσο από φωτογράφους όσο και επαγγελματίες χρήστες-άτομα με έντονο ενδιαφέρον για την σφαιρική φωτογραφία 360 μοιρών.

ricoh-theta-sc-colors-1200x711

Σχεδιασμένο ως το βασικό μοντέλο της σειράς, η νέα RICOH THETA SC προσφέρει καθημερινή, αβίαστη απόλαυση της σφαιρικής φωτογραφίας και επιπλέον σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας εποχής για την εικονική πραγματικότητα. Ενώ διατηρεί το υψηλό επίπεδο φωτογραφίας που παρέχει η RICOH THETA S χρησιμοποιώντας τον υψηλής απόδοσης, αισθητήρα εικόνας CMOS και φακούς μεγάλου διαφράγματος, αυτό το βασικό μοντέλο σχεδιάστηκε να έχει μικρότερο βάρος από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η RICOH THETA SC επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει με ευκολία τις σφαιρικές φωτογραφίες του σε άλλες συσκευές όπως smartphones και tablets. Επιπλέον επιτρέπει το upload των φωτογραφιών στο ειδικά σχεδιασμένο website theta360.com απ’ όπου μπορεί να τις κοινοποιήσει στα μέσα δικτύωσης ή να μπορεί να ανεβάσει απευθείας videos 360 μοιρών στο Facebook και το YouTube.

ricoh-theta-sc-with-hand

Η RICOH THETA SC επίσης προσφέρει την επιλογή 4 διαφορετικών χρωμάτων (μπλε, μπεζ, ροζ και λευκό), ώστε να μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει καθημερινά την εξατομικευμένη του φωτογραφική συσκευή.