Ενδιαφέρουν Νέα

ROTTEN RACE ATHENS: ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!

Μια πίστα αλόγων κυριεύθηκε από μοτοσικλέτες!

Πριν την Αθήνα ήταν το Dirt Quake του Λονδίνου, και τo Aftershock της Αυστραλίας. Όμως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Vagoni Cafe, οι The Real Intellectuals σήμαναν την ώρα της ελληνικής πρωτεύουσας να υποδεχθεί την πρώτη Flat Track διοργάνωση για cafe racers, scramblers, bobbers και ό,τι άλλο έχει δυο ρόδες και πρέπει να λερωθεί: το Rotten Race είναι γεγονός και το Photonet ήταν εκεί.

Ο χώρος διεξαγωγής βρίσκεται μέσα σε έναν ιππικό όμιλο στη Βαρυμπόμπη, ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα και βουνά. Στο Rotten Race δεν υπάρχει η οβάλ πίστα των Sideburn ούτε η ατελείωτη MX πίστα των Αυστραλών. Υπάρχει στάβλος και πίστα αλόγων – όμως αντί για άλογα στο παιγνίδι μπήκαν οι μηχανές!

Η προσωπική εμπειρία 
Δύο – δύο οι μηχανές έμπαιναν στην αυτοσχέδια οβάλ πίστα του ιππικού ομίλου. Οι νικητές προχωρούσαν στον επόμενο γύρο, μέχρι τον τελικό και το Rotten Cup. Δώρα δόθηκαν σε όλους τους τολμηρούς που έφτασαν στις υψηλές θέσεις της διοργάνωσης.
Οι μηχανές που έλαβαν μέρος ήταν café racers, scramblers, bobbers, modern classics αλλά και old timers. Υπήρξε όμως ευκαιρία να λάβουν μέρος και άλλες μη – χωμάτινες μηχανές που για τις ανάγκες του αγώνα τροποποιήθηκαν. Επειδή έχω μια αδυναμία στις μηχανές (φωτογραφικές και δίτροχες) επισκέφθηκα το Rotten Race προκειμένου να καταγράψω την εμπειρία και να μπορέσω να τη μοιραστώ μαζί σας: Enjoy!