Νέα Νέα μοντέλα

SΑMSUNG: TA GALΑΧΥ A5 και A3 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Τα πιο λεπτά κινητά της Samsung!

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones της εταιρίας, Galaxy Α5 και Galaxy A3, στην ελληνική αγορά.

Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο.

Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας εξασφαλίζουν selfies με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE. Επιπλέον διαθέτουν Super AMOLED οθόνη, που προσφέρει μοναδική ποιότητα και ευκρίνεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ έχουν δυνατό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για απρόσκοπτο multitasking και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Galaxy A5 και A3 διαθέτουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen.

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5