Νέα Νέα μοντέλα

SAMSUNG GEAR 360

Οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν, να δουν και να μοιραστούν videos και φωτογραφίες 360 μοιρών!

Η νέα κάμερα της Samsung επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργήσουν, να δουν και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους εμπειρίες μέσω περιεχομένου video και παγωμένων εικόνων.

Η Gear 360 έχει σχεδιαστεί για ταξίδια, εορταστικές εκδηλώσεις και για κάθε άλλη δραστηριότητα, προκειμένου να παρέχει μία σφαιρική οπτική εμπειρία. Η νέα κάμερα αξιοποιεί την καλύτερη Samsung Galaxy εμπειρία, ώστε οι χρήστες να μπορούν να γίνουν οι δημιουργοί του δικού τους περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας για να το απολαύσουν μέσω του Gear VR.

Συμπαγής σχεδιασμός με υψηλή απόδοση για κάθε δραστηριότητα

Η Samsung Gear 360 έχει εξοπλιστεί με διπλούς φακούς fisheye, οι οποίοι και οι δύο διαθέτουν αισθητήρες εικόνας 15 megapixel, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράψουν υψηλής ανάλυσης (3840×1920), 360 μοιρών video, το οποίο επιπλέον υποστηρίζει παγωμένες εικόνες 30 megapixel. Επίσης οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν video και φωτογραφίες με ευρεία γωνία θέασης 180 μοιρών, χρησιμοποιώντας μόνο τη μία πλευρά των φακών της κάμερας. Καθώς έχει κατασκευαστεί για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, η Gear 360 διαθέτει φακούς Bright F2.0, οι οποίοι δημιουργούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πλήρως πανοραμικά videos.

Με ελαφρύ, συμπαγή και σφαιρικό σχεδιασμό, η Gear 360 μεγιστοποιεί τη φορητότητα για καταγραφή video εν κινήσει ή για εσωτερικές δραστηριότητες. Η Gear 360 διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση τρίποδο, καθώς επίσης είναι συμβατή με ένα εύρος αξεσουάρ και βάσεων, που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά.

Η εμπειρία Galaxy

Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια του hardware, του λογισμικού και των υπηρεσιών, δημιουργώντας συσκευές, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τον τρόπο, με τον οποίο οι καταναλωτές συνδέονται, μοιράζονται, οργανώνονται και παίρνουν όσα περισσότερα από τη ζωή. Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό, πέρα από τα όρια της σημερινής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μία σειρά από απρόσκοπτες mobile εμπειρίες.

Όταν η Gear 360 συγχρονίζεται με ένα Samsung smartphone, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προεπισκόπησης του περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, καθώς γίνεται η καταγραφή. Επιπλέον η Gear 360 αυτόματα θα εμφανίσει καταγεγραμμένο περιεχόμενο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το δουν και να το σώσουν στο smartphone τους ή να το ανεβάσουν και να το μοιραστούν απευθείας με τα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Youtube και του Google Street View. Για μία πραγματική 360 εμπειρία θέασης, οι χρήστες μπορούν απλά να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στο Gear VR. Όλες αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες μέσω μίας ειδικής mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα Galaxy Apps, Google Play και στο λογισμικό του Η/Υ για ακόμα περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας.

Η Gear 360 είναι συμβατή με επιλεγμένα Samsung smartphones, συμπεριλαμβανομένων των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Note 5, Galaxy S6 edge και Galaxy S6.

Θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο τρίμηνο του 2016 σε επιλεγμένες χώρες.