Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΕΣ QUANTUM DOT ΚΥΡΤΕΣ ΟΘΟΝΕΣ SAMSUNG

Υπόσχονται εξαιρετικά χρώματα, στο 125% του sRGB φάσματος.

Η Samsung παρουσίασε τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο των κυρτών οθονών της κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης IFA στο Βερολίνο. Πρόκειται για τις πιο ισχυρές κυρτές gaming οθόνες της εταιρείας, τις CFG70 (διαθέσιμη σε 24’’ και 27’’) και CF791 (διαθέσιμη σε 34’’).

Οι πρώτες κυρτές quantum dot gaming οθόνες, Samsung CFG70 και CF791, υπόσχονται εξαιρετικά χρώματα στο 125% του sRGB φάσματος, ενώ παράλληλα διαθέτουν ένα περιβαλλοντικά ασφαλή, χωρίς κάδμιο, σχεδιασμό. Αυτή η φωτεινότητα δίνει έμφαση σε μία γκάμα λεπτομερειών του παιχνιδιού, που αλλιώς θα ήταν κρυμμένες, τόσο σε φωτεινά όσο και σε σκοτεινά σκηνικά, προσφέροντας οπτικό ρεαλισμό.

Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειες στους πρόσφατους προηγμένους τίτλους παιχνιδιών, η κάθε οθόνη CFG70 και CF791 υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία calibration, πριν από την αποστολή της. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση διάφορων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων black gamma για αυξημένη φωτεινότητα και τα επίπεδα ισορροπίας του λευκού για τη διαχείριση της θερμοκρασίας.

samsungcurvedmonitor_cfg70_1

Samsung CFG70

Μία εμπειρία που είναι πιο μπροστά από το παιχνίδι

Η νέα κυρτή οθόνη CFG70 ενσωματώνει μία σειρά από φιλικές στον χρήστη λειτουργίες, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν έναν premium gaming προορισμό για παραπάνω από μία αισθήσεις. Ο “Super Arena” σχεδιασμός του CFG70 συνδυάζει την 1800R κυρτότητα με LED φωτισμό που είναι διαδραστικός στον ήχο. Επιπλέον, αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ανταπόκριση εικόνας ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, καθιερώνοντάς την ως την πρώτη κυρτή οθόνη, που προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα. Ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης έως και 144 hertz διασφαλίζει, σύμφωνα με την εταιρία, απρόσκοπτη και ομαλή παρουσίαση.

Για επιπλέον ευκολία στη διαχείριση του παιχνιδιού, η οθόνη CFG70 περιλαμβάνει τη φιλική προς τον χρήστη επιφάνεια Gaming UX OSD της Samsung. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι gamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στον έξυπνο πίνακα της επιφάνειας που βρίσκεται πάνω στην οθόνη, για να βλέπουν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, από τον χρόνο ανταπόκρισης έως τον ρυθμό ανανέωσης, με μία μόνο ματιά. Επιπλέον μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού μέσω συντομεύσεων σημαντικών εντολών, που βρίσκονται στο μπροστινό και στο πίσω μέρος της οθόνης.

samsungcurvedmonitor_main_c34f791

Samsung CF791

Η πλέον ευκρινής κυρτή οθόνη στον τομέα του gaming

Με σχεδιασμό κυρτότητας 1500R (υποδεικνύοντας ακτίνα κυρτότητας 1.500 χιλιοστών), η οθόνη CF791 της Samsung αποτελεί την πιο κυρτή gaming οθόνη, που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Συνδυάζοντας ρυθμό ανανέωσης στα 100 Hz, ενσωματωμένη τεχνολογία AMD FreeSync και λειτουργικότητα, που συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με τις AMD κάρτες γραφικών των gamers, η οθόνη CF791 προσφέρει συνεχή εικόνα σε πλήρη οθόνη. Επιπλέον η ultra-wide 21:9 αναλογία της οθόνης CF791 διατηρεί περαιτέρω την ποιότητα του περιεχομένου κατά τη διάρκεια multi-screen παιχνιδιού.

Πέρα από τις οπτικές βελτιώσεις πάνω στην οθόνη, η νέα οθόνη CF791 διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό, που προσθέτει στυλ σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο της οθόνης αφαιρεί την οπτική απόσπαση της προσοχής και βοηθάει τους gamers να μείνουν προσηλωμένοι στο περιεχόμενο της οθόνης, παρά στην ίδια την οθόνη. Επίσης οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την ευθυγράμμιση της οθόνης, για να ταιριάζει με τις δικές τους εργονομικές ανάγκες μέσα από μία κάθετα ρυθμιζόμενη βάση.