Νέα μοντέλα

SAMYANG AF 75mm F1.8 X

Σχεδιασμένος για κάμερες Fujifilm X-mount!

O AF 75mm F1.8 X προσφέρει ισοδύναμο εστιακό μήκος full frame περίπου 112.5mm. Είναι πανάλαφρος (257 gr) και συμπαγής, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις μηχανές Fujifilm με αισθητήρα APSC ενώ παράλληλα είναι κατάλληλος για χρήση σε gimbal.

Τα γυάλινα στοιχεία -2 HR (High Refractive) και 3 ED (Εξαιρετικά Χαμηλής Διασποράς)- αυτού του νέου AF 75mm F1.8 X υπόσχονται υψηλή αντίθεση και ανάλυση σε όλες τις περιοχές της εικόνας. Ο φακός δεν υιοθετεί ούτε ένα ασφαιρικό γυαλί στα στοιχεία του, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει εκλεπτυσμένο και ομαλό bokeh.

Ο AF 75mm F1.8 X δίνει πλεονέκτιμα στη λήψη βίντεο με την αξιόπιστη απόδοση αυτόματης εστίασης
και τη νέα λειτουργία “Preset Aperture Control” στον “Προσαρμοσμένο διακόπτη Λειτουργία 2″. Τώρα,
οι χρήστες κάμερας Xmount της Fujifilm μπορούν να ελέγχουν το βάθος πεδίου πιο ομαλά χωρίς
θόρυβο ή κραδασμούς κατά τη λήψη βίντεο.

Ο νέος Samyang είναι ανθεκτικός στη σκόνη, την ελαφριά βροχή και το χιόνι.

Βασικά χαρακτηριστικά 

  • Συμπαγές μέγεθος & βάρος: ο AF 75mm F1.8 X είναι ο μικρότερος (μήκους 69,3 mm/2,7in) και ελαφρύτερος (βάρος 257g/26,5oz) τηλεφακός αυτόματης εστίασης σχεδιασμένος για χρήστες fuji Xmount. 
  • Εξαιρετική ανάλυση σε όλες τις περιοχές της εικόνας: η προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης της Samyang διατηρεί εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και καθαρότητα ακόμη και σε κακές συνθήκες φωτισμού.
  • Εντυπωσιακό φόντο με εκλεπτυσμένο και όμορφο Bokeh: το μέγιστο διάφραγμα F1.8 αυτού του νέου φακού AF 75mm F1.8 X παρέχει εξαιρετικά μικρό βάθος πεδίου και εκπληκτικές εικόνες εκτός εστίασης. Η σχεδίαση κυκλικού διαφράγματος 9 λεπίδων δημιουργεί ένα όμορφα θολό φόντο σε στενό βάθος πεδίου. Η ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh) και
    το θολό φόντο του μπορούν να κάνουν τα θέματα να ξεχωρίζουν σε εικόνες με βαθιές διαστάσεις.

  • Γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση: ο AF 75mm F1.8 X παρακολουθεί το θέμα με ακρίβεια και ταχύτητα, ενώ το AF λειτουργεί αθόρυβα και ομαλά σε λειτουργία εγγραφής βίντεο. 
 


Aρθρογράφος

Photonet Staff

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, έρευνες, portfolios και κουίζ, από τo σύνολο των μελών της συντακτικής μας ομάδας, καθώς και από το δίκτυο των ανταποκριτών και συνεργατών του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα.