Νέα μοντέλα

SAMYANG V-AF 45mm T1.9 FE

Ένας εξαιρετικά ελαφρύς, υψηλής απόδοσης Auto Focus Cine prime φακός, βελτιστοποιημένος για gimbals και drones με τον ενοποιημένο παράγοντα μορφής του.

O νέος φακός 45mm T1.9 FE επεκτείνει την υπάρχουσα σειρά V-AF της εταιρίας, η οποία είναι η πρώτη στον κόσμο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο πιο βολική σύμφωνα με την Samyang. 

O V-AF 45mm T1.9 FE υπόσχεται στους δημιουργούς βίντεο βελτιωμένη χρηστικότητα με τυπική εστιακή απόσταση. Πλαισιώνοντας τα υπάρχοντα μοντέλα της σειράς στα 24mm, 35mm και 75mm, αυτός ο φακός είναι κατάλληλος για πολλούς τύπους βιντεοσκόπησης: από δημιουργούς βίντεο ενός ατόμου έως μικρές παραγωγές καθώς και κινηματογραφιστές.

Η σειρά V-AF είναι συμπαγής σε μέγεθος και ελαφριά, μειώνοντας την επιβάρυνση των χρηστών. Παρέχει επίσης ένα ενοποιημένο κέντρο βάρους, το οποίο εξοικονομεί σημαντικά χρόνο κατά τη λήψη με gimbal. Επιπλέον, όλοι οι φακοί έχουν σχεδιαστεί για έως και 8K και παρέχουν τυποποιημένο χρωματικό τόνο για εξοικονόμηση χρόνου στο post-production.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό των δύο λαμπτήρων καταμέτρησης, που είναι ενσωματωμένοι μπροστά από το φακό και το δείκτη τοποθέτησης, δείχνει την κατάσταση εγγραφής της κάμερας για την υποστήριξη της δημιουργίας περιεχομένου βίντεο ακόμη και όταν φωτογραφίζετε μόνοι σας.

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος μπροστά από το φακό επιτρέπει τον ακριβή και λεπτομερή έλεγχο διαφράγματος με το εξάρτημα προσαρμογέα χειροκίνητης εστίασης, παρέχοντας μια πιο επαγγελματική εμπειρία κινηματογράφησης. Η Samyang θα κυκλοφορήσει δύο ακόμη φακούς 20mm και 100mm και πρόσθετα αξεσουάρ μέχρι το 2024.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετικά ελαφρύς, υψηλής απόδοσης Auto Focus Cine prime φακός – Βελτιστοποιημένος για gimbals και drones με τον ενοποιημένο παράγοντα μορφής του
  • Ένδειξη LED (Tally Lamp) για καταγραφή κατάστασης
  • Υποστήριξη ανάλυσης έως 8K με τον ίδιο χρωματικό τόνο