Ενδιαφέρουν Νέα

Η SANDISK ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ FLASH DRIVE ΓΙΑ IPHONE ΚΑΙ IPAD

Aπελευθερώσετε χώρο στο iPhone και στο iPad σας εύκολα και γρήγορα!

Η εταιρία επεκτείνει την κορυφαία στο χώρο σειρά κινητής αποθήκευσης με το νέο iXpand Flash Drive.

Η SanDisk παρουσιάζει την επόμενη γενιά του iXpand Flash Drive, μίας κινητής λύσης αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone και στο iPad σας εύκολα και γρήγορα, με έως και 128GB επιπλέον χωρητικότητα. Το iXpand Flash Drive ενσωματώνει ένα νέο, μοντέρνο σχεδιασμό που είναι κατάλληλος για τις περισσότερες θήκες για iPhone και iPad, μία υποδοχή USB 3.0 για υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς σε Mac ή PC, και μία επανασχεδιασμένη εφαρμογή για εύκολη διαχείριση φωτογραφιών, video και μουσικής.

SanDisk iXpand Flash Drive

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα καταναλωτών που διενεργήθηκε από την SanDisk στις Η.Π.Α., πολλοί χρήστες iPhone επιθυμούν να απελευθερώσουν περισσότερο χώρο στο τηλέφωνό τους. “Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να κρατήσουν τόνους φωτογραφιών και video, και περισσότεροι από το 70% των χρηστών μεταφέρουν τα αρχεία τους από το iPhone σε άλλες τοποθεσίες αποθήκευσης,” λέει ο Dinesh Bahal, αντιπρόεδρος, product marketing, SanDisk. “Η σειρά των κινητών λύσεων αποθήκευσης που προσφέρουμε μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα να απελευθερώσετε χώρο. Με το νέο iXpand Flash Drive, οι άνθρωποι μπορούν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το iPhone τους για να απαθανατίζουν τις πολύτιμες στιγμές τους και λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για το πώς και πού θα μεταφέρουν αυτές τις φωτογραφίες και τα video τους.”

Με στόχο να αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για το iPhone και iPad, το επανασχεδιασμένο iXpand Flash Drive ενσωματώνει μία ευέλικτη υποδοχή Lightning και τώρα μία υποδοχή USB 3.0 έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν γρήγορα και εύκολα να μεταφέρουν φωτογραφίες και video μεταξύ των iPhone/iPad και ενός Mac ή PC. Το iXpand Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των επαφών τους, καθώς και να παρακολουθούν τα video τους στις δημοφιλείς μορφές αρχείου κατευθείαν από το drive. Το νέο iXpand Flash Drive περιλαμβάνει επίσης λογισμικό κρυπτογράφησης προστατεύοντας τα αρχεία με κωδικό ασφαλείας, και επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τα αρχεία που θέλουν ενώ παράλληλα κρατούν ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα τους μεταξύ των συσκευών.

Το προϊόν διαθέτει μία επανασχεδιασμένη εφαρμογή, την iXpand Drive app, η οποία προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Παρέχοντας στους χρήστες την επιλογή να απελευθερώνουν χώρο στη στιγμή, η εφαρμογή έχει τώρα μία λειτουργία φωτογραφικής μηχανής με την οποία οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίζουν και να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες και τα video τους άμεσα στο flash drive αντί για το iPhone ή το iPad τους. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κρατούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να παίζουν μουσική μέσα από την εφαρμογή.

Κατασκευασμένη για την επόμενη γενιά iXpand Flash Drive, η εφαρμογή iXpand Drive app διατίθεται για λήψη από το App Store για iPhone και iPad. Η εφαρμογή ξεκινάει όταν το iXpand Flash Drive συνδέεται σε ένα iPhone ή iPad – επιτρέποντας την άμεση επέκταση μνήμης, την πρόσβαση στο περιεχόμενο του χρήστη και την εύκολη διαχείριση αρχείων.

Η SanDisk προσφέρει μία πλήρη σειρά κινητών λύσεων αποθήκευσης, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να επεκτείνουν τη μνήμη και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο των αγαπημένων τους συσκευών Apple και Android.

Για να δείτε την πλήρη σειρά καινοτόμων προϊόντων της SanDisk, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.sandisk.com/home/mobile-device-storage.

Χωρητικότητα και συμβατότητα με συσκευές

Το iXpand Flash Drive διατίθεται σε χωρητικότητες 16GB, 32GB, 64GB και 128GB. Είναι συμβατό με iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9-inch), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini και iPod touch (5ης γενιάς) με λειτουργικό σύστημα iOS 8.2 ή μεταγενέστερο.