Ενδιαφέρουν

SCHOOL & OFFICE EXPO 2024: 23-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Η 10η επετειακή διοργάνωση της School & Office είναι γεγονός! Μεταξύ 23-25 Φεβρουαρίου 2024, στο MEC Παιανίας όλος ο κόσμος του βιβλιοχαρτοπωλείου συγκεντρώνεται σε μία έκθεση!

Για τρεις ημέρες, η μοναδική κλαδική έκθεση School & Office γίνεται σημείο συνάντησης κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών για έναν από τους πιο δυναμικούς και διαρκώς αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο καθώς η School & Office γιορτάζει τη 10η επιτυχημένη διοργάνωσή της με πλήθος εκθετών να δίνουν δυναμικό παρών. Σε μία μεγάλη διοργάνωση της εταιρείας Be Best και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, ο εκθεσιακός χώρος του MEC Παιανίας, υποδέχεται τις μεγαλύτερες εταιρίες – εκθέτες με επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, παιχνιδιών, ζωγραφικής και εκδόσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα, να ανακαλύψουν δημιουργικές προτάσεις με βάση τις νέες τάσεις, καθώς επίσης να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό πλούσιο πρόγραμμα δράσεων.  Οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να λάβουν εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονική πρόσκληση εισόδου στην Έκθεση επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο www.schoolandoffice.gr.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας School & Office 2024

  • Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-20.00
  • Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-20.00
  • Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-19.00
 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.