Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

O ΣΕΚΑΦ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ IMAGE+TECH EXPO 2017!

Πρόσκληση παρουσίας στη νέα διοργάνωση, προκειμένου να εισέλθει ο χώρος σε νέα εποχή.

Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο του δελτίου τύπου που λάβαμε (τα bold στοιχεία, οι υπογραμμίσεις και τα κεφαλαία γράμματα αναδημοσιεύονται όπως ακριβώς έχουν παρατεθεί στο πρωτότυπο κείμενο που μας στάλθηκε):

Ο ΣΕΚΑΦ ( ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑΣ ) μετά από την απόφαση της Γενικής συνέλευσης των μελών του στις 14-09-2016 με θέμα την διοργάνωση μιας ΝΕΑΣ κλαδικής έκθεσης για το 2017 ενημερώνει την φωτογραφική αγορά για τα ακόλουθα :

Οι εταιρίες των εκδόσεων των περιοδικών ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ – PHOTONET αλλά και η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων  ΒΕΒΕST υπέβαλαν προς ψήφιση γραπτές οικονομικές προσφορές για την ανάθεση της διοργάνωσης Κλαδικής έκθεσης του 2017.

Η Γενική συνέλευση των μελών μας – με συμμετοχή του 60% του συνόλου των μελών μας υπερψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία την πρόταση της εταιρίας BEBEST για την διοργάνωση της κλαδικής έκθεσης IMAGE + TECH EXPO 2017 υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ με τους παρακάτω στόχους :

  • Την διεύρυνση της έκθεσης σε όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της Φωτογραφίας αλλά και της εικόνας γενικά από όπου αυτή και να προέρχεται και να προβάλλεται.
  • Την συμμετοχή ακόμα περισσότερων εκθετών από τον φωτογραφικό χώρο για την πληρέστερη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών του κλάδου.
  • Τον καλύτερο δυνατό διαχωρισμό των επαγγελματιών επισκεπτών με τους καταναλωτές και ειδικός χωροταξικός σχεδιασμός της έκθεσης ( σε επίπεδα ) που να το διασφαλίζει.
  • Την Μέγιστη δυνατή και ποσοτικά – ποιοτικά μετρήσιμη προβολή και επικοινωνία της έκθεσης.

Με έκπληξη παρακολουθούμε αυτό τον καιρό την προσπάθεια της εταιρίας του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ για την προβολή και εν γένει διοργάνωση της δικής τους έκθεσης και ειδικά συγκεκριμένες αναφορές της στην έκθεση μας IMAGE + TECH EXPO 2017 που τελεί υπό την αιγίδα του συνδέσμου μας.

Ο Στόχος του ΣΕΚΑΦ όπως επιβεβαιώθηκε τόσο από την Γενική συνέλευση όσο και από τις συνεχείς διαβουλεύσεις με τα μέλη μας αλλά και άλλες εταιρίες του χώρου – παραμένει η διοργάνωση μιας έκθεσης που θα ΕΝΩΝΕΙ και δεν θα ΔΙΑΙΡΕΙ που θα προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των μελών μας αλλά και του συνόλου του φωτογραφικού χώρου σε πλατύ καταναλωτικό αλλά και ΕΜΠΟΡΙΚΟ κοινό. Μια έκθεση που σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό της κομμάτι θα προσφέρει ενημέρωση – γνώση και επίτευξη συνεργειών και συνεργασιών.

Καλούμε λοιπόν όχι μόνο τα μέλη του συνδέσμου μας αλλά και το σύνολο της φωτογραφικής αγοράς να υποστηρίξει την ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της διοργάνωσης της έκθεσης IMAGE + TECH που ευελπιστεί να προσφέρει στον φωτογραφικό χώρο θετικά.

Από το ΔΣ του ΣΕΚΑΦ

Δείτε τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων στην IMAGE+TECH EXPO 2017  εδώ

eksofullo

Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης: www.imageandtech.gr
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων της διοργάνωσης και δηλώστε τη συμμετοχή σας: www.imagetechseminars.gr/